Ηπειρώτικο γλέντι στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” το Σάββατο 20-1-2018 και ώρα 20:30 στο κέντρο «Λιθαρίτσια» στην Άνω Γλυφάδα.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Γ.Μπαλάφας, ο πρώην Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ.Κ.Κόκκορης, ο Πρόεδρος του ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. και Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ν.Νικολάου,ο Αντιπρόεδρος του ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. και Δημοτικός Σύμβουλος κ.Δ.Νιτσιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ.Α.Βουγιουκλάκης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Στάθης Γεωργούλας, Δημήτρης Τσακίρης, το μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.ΠΑ. κ. Σπύρος Δήμου, εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο έφορος τύπου κ.Α.Κοντός και το μέλος του Δ.Σ. κ.Μ.Καραγιώργου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Λ.Τογρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατών κ. Γ.Ζιάκας, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ.Α.Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Παρθενών» κ.Β.Διαμαντής, η κ.Δάφνη Χαρίση Μπίλια Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελλήνων Διαδρομές», εκ μέρους του Συλλόγου Λακώνων Γλυφάδας ο κ.Σ.Ναλπάντης, εκ μέρους του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης ο Πρόεδρος κ.Ν.Σπέγκος, ο Αντιπρόεδρος κ.Ι.Κωστούλας και ο κ.Φ.Μαζαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αργυρούπολης κ.Γ.Κωτσαντής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ελληνικού κ.Φ.Νικούλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης κ.Παπαπάνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας κ.Γ.Τσανέλης, εκ μέρους του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου ο κ.Ε.Παππάς, ο Γραμματέας της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα κ.Β.Παρδάλης, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου του κ.Παντελή Μπουρογιάννη και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου (παιδικό και ενηλίκων) συνοδεία της κομπανίας του Σπύρου Αντωνίου και στη συνέχεια χορός και Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθειά τους.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος: Παντελής Μπουρογιάννης.
Ο Γραμματέας: Κων/νος Γρίβας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.