Καταγγελία: Ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας σε έργα στον Άγιο Δημήτριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(καταγγελία του Γεώργιου Κάππου)

Δύο νέα έργα ξεκίνησαν στον δήμο μας το τελευταίο διάστημα. Η ανάπλαση της οδού Κολοκοτρώνη και η δημιουργία του βοτανικού κήπου στον κοινόχρηστο χώρο κάτω από τον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου.

Δυστυχώς, όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, τα μέτρα ασφαλείας για τους διερχόμενους είναι ανύπαρκτα.

Στα έργα της λεωφόρου Κολοκοτρώνη το ένα πεζοδρόμιο έχει πλήρως καταργηθεί, χωρίς να υπάρχει καμία μέριμνα για την διέλευση των πεζών, οι οποίοι αναγκάζονται να κινούνται στο οδόστρωμα. Το μόνο μέτρο που έχει ληφθεί είναι η τοποθέτηση προστατευτικού υαλοπλέγματος οριοθέτησης των έργων και η προειδοποιητική σήμανση.

Στα έργα του βοτανικού κήπου η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη καθώς δεν έχει τοποθετηθεί ούτε η στοιχειώδης σήμανση, ενώ το έργο έχει οριοθετηθεί με υαλόπλεγμα, καταργώντας τα πεζοδρόμια σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο.

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου μας φαίνεται να αγνοεί παντελώς την σημασία των μέτρων ασφαλείας.

Οι επιβλέποντες μηχανικοί των έργων έχουν αναλογιστεί τις ευθύνες τους;

Η διοίκηση του δήμου αδιαφορεί; Τι κάνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, οποίος είναι και ο ίδιος τεχνικός και θα όφειλε να γνωρίζει;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

 

Ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στα υπό εξέλιξη έργα στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.Δύο νέα έργα ξεκίνησαν στον δήμο μας το τελευτ…

Publié par Γεώργιος Κάππος Δημότης Αγίου Δημητρίου sur lundi 22 Janvier 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.