ΚΕΠΙ Αγίου Δημητρίου: Το πρόγραμμα Ιανουαρίου




Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2018 ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Επιμόρφωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα.
Κάθε μήνα θα αναρτάται το αντίστοιχο πρόγραμμα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Στην ίδρυση της δομής του Κέντρου Επιμόρφωσης (ΚΕΠΙ) προχωράει ο Δήμος Αγ. Δημητρίου με σκοπό τη δωρεάν παροχή επιμόρφωσης σε ενήλικες πολίτες.

Η νέα δομή που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας (ΟΠΚΑΠ), θα βασίζεται στην αξιοποίηση της εθελοντικής προσφοράς εκπαιδευτικών της πόλης ή μη, με αποδεδειγμένη εμπειρία και έργο ο καθένας και η καθεμία στον κλάδο του.

Το ΚΕΠΙ θα προσφέρει δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, συμβουλευτικής γονέων, συμβουλευτικής εργασίας και σύνταξης επαγγελματικού βιογραφικού, ψυχοπαιδαγωγικής για μη τυπικά παιδιά, υγιεινής διατροφής, στοματικής υγιεινής, ομοιοπαθητικής, θεατρικού παιχνιδιού, δημιουργικής γραφής, υποκριτικής, δημιουργίας ταινιών, ντοκιμαντέρ και σχολικών παραστάσεων, ποίησης και πεζογραφίας, ζωγραφικής, κηπουρικής, ντεκουπάζ και μικτών τεχνών και άλλων γνωστικών αντικειμένων.

Επιδίωξη του Δήμου Αγ. Δημητρίου μέσα από τη σύσταση του Κέντρου Επιμόρφωσης είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην εκπαίδευση, η απόκτηση γνώσεων και η υιοθέτηση δημιουργικής και θετικής στάσης ζωής ως προς τη μάθηση. Ταυτόχρονα όμως, στόχος είναι η ενίσχυση των συμμετεχόντων στο ΚΕΠΙ με γνωστικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το συνεχώς εξελισσόμενο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον και την αγορά εργασίας.

Σημειώνεται ότι τα επιμορφωτικά προγράμματα θα ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου 2018 και θα διεξάγονται στο 2ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 198).

Επιμορφωτικά Προγράμματα

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση:

1. Στο e-mail [email protected]
2. Στο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/ipT8YslaCXIyO2iJ3
3. Στο 2ο ΓΕΛ Αγ. Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου 198, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, και 5:00μμ – 7:00μμ (το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό για εγγραφές και κατά τη διάρκεια των γιορτών)
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο email [email protected]ή να καλείτε στα τηλέφωνα : 2110125937 – 6944627665, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 5:00μμ – 9:00μμ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.