Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Θετικά σημάδια αντίδρασης




Συγκρατημένη είναι η αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη από τους θεράποντες γιατρούς. Ο παρουσιαστής συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας, ωστόσο τα τελευταία νέα για την εξέλιξη της υγείας του είναι λίγο καλύτερα.

Οι γιατροί κρατούν χαμηλούς τόνους και δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς παρατήρησαν μία μικρή βελτίωση στην μέχρι τώρα πορεία του στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής υπεβλήθη σε κάποιου είδους ξύπνημα και έδειξε θετικά σημάδια αντίδρασης κουνώντας τα χέρια του. Δεν είχε πλήρη συνείδηση ωστόσο έδειξε να αντιδρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει πολύ μέλλον μπροστά του αλλά όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής, μία μικρή βελτίωση της υγείας του.
Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις πληροφορίες του Happy Day:

(protothema.gr)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.