Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Αλίμου




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από δεκάδες φίλους και μέλη της ΔΗΜΤΟ ΑΛΙΜΟΥ και μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28.1 η εκδήλωση της τοπικής μας “Διατροφή και Αθλητισμός”.

Ομιλήτριες η κυρία Άννα Καραμανλή, Βουλευτής Β Αθηνών και Τομεάρχης Αθλητισμού της ΝΔ και η κυρία Γεωργία Ζιώγου, Διατροφολόγος -Διαιτολόγος, Ms Γυναικεία Έρευνα και Αναπαραγωγή Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Συντονίστρια της εκδήλωσης η κυρία Βιβή Μπελέκου, μέλος του ΔΣ της ΔΗΜΤΟ.

Οι ομιλίες καθήλωσαν στην κυριολεξία το ακροατήριο. Αναλύθηκαν ζητήματα όπως η άσκηση, οι ευκαιρίες άθλησης νέων και ηλικιωμένων στην πόλη, η διατροφική παιδεία, η διατροφή στις μικρές και στις μεγάλες ηλικίες, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι επιπτώσεις του στην υγεία, οι φυσικές δραστηριότητες και οι ευκαιρίες στα νότια προάστια, τα διατροφικά λάθη, το φαγητό στα σχολεία και πολλά ακόμη άκρως ενδιαφέροντα θέματα.

Η κυρία Άννα Καραμανλή ανέφερε επίσης και τους στόχους του προγράμματος της ΝΔ για τον αθλητισμό. Οι ομιλήτριες μίλησαν πολύ παραστατικά με τη βοήθεια διαφανειών και ακολούθησαν πάμπολλες ερωτήσεις από το κοινό στις οποίες απαντούσαν συμπληρωματικά ανάλογα με το αντικείμενό τους και οι δύο κυρίες δημιουργώντας ένα ζεστό διαλογικό περιβάλλον.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ υποσχέθηκε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις εστιασμένες σε ειδικά θέματα και ακολούθησε πλούσιος μπουφές όπου η συζήτηση συνέχισε με τις δύο ομιλήτριες σε φιλικό κλίμα. Παρέστησαν ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου κύριος Αργυρίου, ο πρώην Δήμαρχος Κοντοβάζαινας Γορτυνίας Ιατρός κυριος Αποσκίτης, από τη Γραμματεία Οργανωτικού ο κύριος Στάθης Σταθόπουλος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κύριος Τάσος Κορίλης, ο Πρόεδρος της γειτονικής Β1 ΝΟΔΕ κύριος Μιχάλης Κουμεντάκος μαζί με το Γραμματέα κύριο Παυλάτο Γεώργιο και την υπεύθυνη Γυναικών Αγίου Δημητρίου κυρία Βαζαίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας κύριος Τζούβελης και της Νέας Σμύρνης κύριος Μαρινάκης, οι εκπρόσωποι των ΔΗΜΤΟ: Καισαριανής Καλιαμβάκου Στέλλα και Ζωγράφου Τάσσης Γιώργος και τα μέλη του Εκτελεστικού και του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Χαραλάμπους Ελένη και Μπαλάσκα Χριστίνα.

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απο τον Άλιμο: ο Επικεφαλής της Παράταξης ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Τσαμπαρλής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριος Σάκης Τσάγκαρης και κύριος Νίκος Αλεξόπουλος καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρία Κωνσταντίνα Γκόνη και κύριος Δημάκης Δημήτρης.

Επίσης, παρέστησαν η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών κυρία Έφη Παπαδήμα, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Καλαμακίου κυρία Τάνια Δούδη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων κυρία Άντα Καρύδη, ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Αντώνης Φουστέρης, ο αλιμιώτης εκπρόσωπος της πρ. βουλευτή Ηλείας κύριος Γιαννακούλιας, ο Αλιμιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κύριος Μπατσινίλας και πλήθος νέων αλιμιωτών που ασχολούνται με τον αθλητισμό, κάτι που προξένησε θετική εντύπωση.

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.