Νέα Σμύρνη – Παλαιό Φάληρο: Έπιασαν τον ληστή με το μαχαίρι




Τον «ληστή με το μαχαίρι», που φαίνεται ότι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη Νέα Σμύρνη και της γύρω περιοχές, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τα στελέχη του
τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr.
Όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης όλο το προσωπικό του ΤΑ για δύο εβδομάδες προσπαθούσε μέσα από βιντεοληπτικό υλικό, φωτογραφίες και μαρτυρίες να φθάσει στα ίχνη του κακοποιού.
Όταν συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα υπέβαλαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
Ο τρόπος δράσης του συγκεκριμένος: με την απειλή μαχαιριού άρπαζε από τους πολίτες κινητά τηλέφωνα, χρήματα και τιμαλφή.

Τα στελέχη του ΤΑ Νέας Σμύρνης συνεχίζουν την έρευνά τους, ανοίγοντας υποθέσεις με το ίδιο modus operandi. Ήδη πάντως τον έχουν αναγνωρίσει δύο θύματά του από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: BLOKO.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.