Ο Άλιμος αγαπάει την τέχνη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό




Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η όμορφη εκδήλωση του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και την βράβευση των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Άλιμο καθώς και των αθλητών τους με Πανελλήνιες και Παγκόσμιες διακρίσεις.
Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του Θ.Ο.Π.Α.Α. Νίκος Αλβανός

Καλωσόρισμα Αντιπροέδρου ΘΟΠΑΑ
«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του, σας καλωσορίζω στην κοπή της πίτας μας. Ευχόμαστε σε όλους σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Θα ήθελα με αφορμή αυτή την εκδήλωση να τονίσω ότι αποτελεί κανόνα για εμάς πως ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι δικαιώματα και πρέπει να συγκροτούνται και να λειτουργούν σε ευρεία βάση, συσπειρώνοντας τους πολίτες του Δήμου μας.
Δουλεύουμε καθημερινά προσπαθώντας να καλλιεργήσουμε και να αναπτύξουμε τη συλλογικότητα, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση σε κοινωνικές και ηθικές αξίες.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς, που με την παρουσία σας τιμάτε και ζεσταίνετε την εκδήλωσή μας.»

Την έναρξη έκανε η παιδική χορωδία του Θ.Ο.Π.Α.Α. όπου συνοδευόμενοι από την δασκάλα τους μάγεψαν το κοινό. Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση των μαθητών του τμήματος πιάνου που μας τραγούδησαν το “we are the world” σε διάφορες γλώσσες.

Στα δρώμενα συμμετείχαν και οι θεατρικές ομάδες του Θ.Ο.Π.Α.Α.
Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος Αρτέμης Καραμολέγκος και ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση στο προσωπικό στους δασκάλους και στους προπονητές του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, που έχει 50 τμήματα με δραστηριότητες που απολαμβάνουν εκατοντάδες δημότες. 
Πριν ξεκινήσει η κοπή της πίτας έγινε η προβολή ενός ολιγόλεπτου video με πλάνα των γηπέδων και όλων των δημιουργικών δραστηριοτήτων του Θ.Ο.Π.Α.Α. μέσα στο 2017, το οποίο έγινε σε συνεργασία με τον Παύλο Παπαδημητρόπουλο και τον γνωστό πλέον για τα εναέρια πλάνα του Παναγιώτη Τσαντίλα

 

Καλωσόρισμα Προέδρου ΘΟΠΑΑ
Καλησπέρα σας, Καλώς ήρθατε στο ΘΟΠΑΑ
Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Σε μια τεράστια οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει και δημιουργεί! Σε μια οικογένεια που έχει για σπίτι της την πόλη μας τον Άλιμο!
Είναι ευχάριστο και σημαντικό να βρίσκεσαι δίπλα σε ανθρώπους ικανούς και δημιουργικούς προσπαθώντας να βοηθήσουν στον  Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Δήμου μας. Θέλω  να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον Δήμαρχο μας τον Ανδρέα τον Κονδύλη για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, το Διοικητικό μου συμβούλιο, όλο το Διοικητικό Προσωπικό του Θοπαα αλλά και τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής ( τους δασκάλους μας) που καθημερινά προσπαθούν να χαρίσουν χαμόγελα σε όλους εσάς και να βάλουν μια όμορφη πινελιά στις γκρίζες μέρες που ζούμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Πολιτιστικούς ,Αθλητικούς συλλόγους και φορείς της πόλης για την άψογη συνεργασία.
Καθημερινά παρά τις δύσκολες συνθήκες της εποχής που ζούμε συνεχώς προσπαθούμε να κρατάμε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους σε  ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας για την άψογη καθημερινή συνεργασία που έχουμε.
Τέλος δεν θα μπορούσα να μην πω ένα ευχαριστώ στον υπεύθυνο του κολυμβητηρίου μας τον Γιάννη τον Αντωνάκη για την άψογη λειτουργία του. Πραγματικά είναι ένα στολίδι στο Δήμο μας. Σίγουρα πολλοί από τις γύρω περιοχές θα ήθελαν να έχουν ένα τέτοιο κολυμβητήριο!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, Μάνος Γαρυφαλάκης, οποίος κέρδισε και το φλουρί, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου, Μαίρη Ανανιάδου, Δώρα Σύρμα και Στέφανος Διαμαντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Πάπα, Κωνσταντίνα Γκόνη, Αμαλία Αθανασοπούλου, Νίκος Τσαμπαρλής, Νίκος Παπανικολάου και Νίκος Αλεξόπουλος και οι πρώην δήμαρχοι Θάνος Ορφανός και Αλέξανδρος Αλούκος.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.