O Μητροπολίτης Συμεών στον Οίκο Γαλήνης της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης




Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν οι ένοικοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Οίκος Γαλήνης» της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης την πρώτη βδομάδα του νέου έτους. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών επισκέφθηκε για ακόμη μια χρονιά τον «Οίκο Γαλήνης» για να μεταφέρει τις θερμότερες ευχές του στους ενοίκους και να ευλογήσει τη νέα χρονιά.
Η Γενική Γραμματέας και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης μαζί με το προσωπικό της Μονάδας, υποδέχθηκαν εγκάρδια τον Μητροπολίτη και συνομίλησαν μαζί του για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται από την Διοίκηση και το Προσωπικό, να διατηρηθεί το επίπεδο νοσηλείας και διαβίωσης των ενοίκων σε υψηλά επίπεδα. Ένα έργο που παρά τις αντίξοες και ασταθείς πολλές φορές οικονομικές συνθήκες, με την αγάπη και την αφοσίωση του προσωπικού, στέφεται από απόλυτη επιτυχία εδώ και 38 χρόνια!

Λίγα λόγια για τον «Οίκο Γαλήνης»

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Οίκος Γαλήνης» αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ένα ιστορικό Μη κερδοσκοπικό Σωματείο που λειτουργεί από το 1930. Σκοπός της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σµύρνης είναι η συλλογή, µελέτη και διάσωση του εθνικού, πνευµατικού, ιστορικού, λαογραφικού, αλλά και γλωσσικού πλούτου του Eλληνισµού της Μικράς Ασίας, του Πόντου και της Θράκης.

Τον Ιούλιο του 1980,  θεμελιώθηκε και έκτοτε  λειτουργεί ως πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, ο «Οίκος Γαλήνης», χωρητικότητας 69 ατόμων, που εστιάζει όλα αυτά τα χρόνια στην παροχή άριστων υπηρεσιών φροντίδας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Στόχος της Διοίκησης και των εργαζομένων του «Οίκου Γαλήνης», είναι η δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος και μιας άρτιας σε λειτουργία Μονάδας, που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πυλώνας υλοποίησης των στόχων μας είναι οι άνθρωποι μας.

Ειδικότερα το προσωπικό του «Οίκου Γαλήνης» αποτελείται από 33 επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων όπως:

  • Ιατρικό προσωπικό (μόνιμο και εξωτερικοί συνεργάτες)
  • Νοσηλευτικό (απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης)
  • Φυσικοθεραπευτής (εξωτερικός συνεργάτης), ψυχολόγος (για ομαδικές και ατομικές συνεδρίες)
  • Επαγγελματίες μάγειρες, τραπεζοκόμοι και μόνιμο προσωπικό καθαριότητας.

«Οίκος Γαλήνης», Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
…..με Αγάπη και Φροντίδα για τον Συνάνθρωπο

Βυζαντίου 3  Τ.Κ. 17121 – Νέα Σμύρνη

Τηλ. : 210 9341704, 210 9348230

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.