Παζάρι των παραγωγών στη Βάρη: Δείτε τον τιμοκατάλογο με τα προϊόντα




Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 3B, διοργανώνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, δίπλα στο JUMBO (λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου), παζάρι με προϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

Δείτε τι αναφέρουν οι διοργανωτές:

Ξεκινώντας με αποκλειστικό κίνητρο την κοινωνική αλληλεγγύη, και την ενίσχυση των Ελλήνων παραγωγών και μεταποιητών οργανώνουμε για τρίτη χρονιά διάθεση τροφίμων χωρίς μεσάζοντες μία φορά τον μήνα την τελευταία Κυριακή (βρέξει-χιονίσει) από ώρα 08.30 έως 13.30.
Η επιτυχία της προσπάθειας μας επιβεβαιώνεται με την σταδιακά σταθερά αυξανόμενη προσέλευση πολιτών στις μηνιαίες διαθέσεις προϊόντων. Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές εκτιμούν τον συνδυασμό ποιότητας και τιμής , την συνέπεια και τον κοινωνικό χαρακτήρα της δράσης μας.
Μετά το κλείσιμο της αγοράς οι παραγωγοί αφήνουν προϊόντα τους για να τα διανείμουμε σε κοινωνικά αδύναμους πολίτες του Δήμου μας, πράγμα που γίνεται επί τόπου με παράδοση τους σε εκπροσώπους συλλόγων γονέων (6 δημοτικά σχολεία, δύο γυμνάσια, τεχνικό και επαγγελματικό λύκειο)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.