Πιστοποιημένες και οι 21 παιδικές χαρές του δήμου Αλίμου




(από την εφημερίδα του δήμου: «Ένα γράμμα από τον Δήμαρχο
για τον Άλιμο που αγαπάμε»

Το «Σήμα Πιστοποιημένης Παιδικής Χαράς» διαθέτουν πλέον όλες οι Παιδικές Χαρές του Δήμου μας. Αφού ολοκληρώσαμε τις εργασίες ανακαίνισης, το Υπουργείο Εσωτερικών έλεγξε λεπτομερώς τους χώρους και χορήγησε το ειδικό σήμα πιστοποίησης και στις 21 παιδικές χαρές της πόλης του Αλίμου.

Με το σήμα αυτό αναγνωρίζεται η καταλληλότητα και η ασφάλεια της λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας των ανηλίκων και αισθανθήκαμε χαρά και περηφάνεια μετά την εκτίμηση του Υπουργείου ότι ο Άλιμος είναι ίσως ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα με όλες του τις παιδικές χαρές πιστοποιημένες!

Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Υπάρχει συνεχής φροντίδα για εμπλουτισμό των παιδικών χαρών με νέα παιχνίδια και παιχνίδια για παιδιά ΑμεΑ.

Μεριμνούμε καθημερινά για χώρους λειτουργικούς, ασφαλείς, όμορφους, καθαρούς και φιλικούς στην οικογένεια.
Αλλά, για να διατηρηθούν οι χώροι και διαρκώς να βελτιώνονται, χρειάζεται κι η δική σας συνδρομή. Η προσοχή και η τήρηση των κανόνων (πινακίδα δίπλα σε κάθε είσοδο) προστατεύει τα δικαιώματα όλων μας!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.