To 2ο Γυμνασιο Βούλας στο Σχολείο Προσφύγων του Ελαιώνα




Στις 21/12/2017 πήραμε όλοι ένα μάθημα ζωής. Ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Βούλας, κος Γιώτης, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και μαθητές του Σχολείου μας επισκεφτήκαμε το Σχολείο Προσφύγων στον Ελαιώνα για να παραδώσουμε τα υλικά που συλλέχθηκαν για τους μαθητές του Σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους μαθητές του Σχολείου μας για την μεγάλη προσφορά τους καθώς και τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την αμέριστη υποστήριξη τους.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Όπως προαναφέραμε όλοι μας πήραμε ένα μάθημα ζωής ειδικότερα από τα μικρά παιδιά του Σχολείου Προσφύγων τα οποία με το γέλιο τους μας έδειξαν ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, όπου κάποιος εκτοπίζεται από την εστία του, χωρίς να το έχει επιλέξει, δεν πρέπει να χάνει την αισιοδοξία του και το δικαίωμα του για αξιοπρέπεια.

Η ανοικτή Δομή – Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Ελαιώνα λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και με την υποστήριξη της καθημερινής λειτουργίας της από μη κυβερνητικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες, καθώς και χάρη σε ανώνυμους υποστηρικτές.

Θα επανέλθουμε στη Δομή για να βοηθήσουμε, να ακούσουμε ιστορίες, να μιλήσουμε με όσους το έχουν ανάγκη, να παίξουμε. Όσοι και όσες διαβιούν στη Δομή αυτή και σε κάθε αντίστοιχη Δομή φιλοξενίας έχουν -όπως κι εμείς- ανάγκη την ελπίδα για το αύριο, ας μην τη στερήσουμε και ας μην τη στερηθούμε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ
Email: [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.