3Β: Το βίντεο κλιπ του Δημοσθένη Δόγκα




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Πλήθος δημοτών παρευρέθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Δημοσθένης Δόγκας, ευχήθηκε η χρονιά που ξεκίνησε να φέρει σε όλους υγεία και δημιουργία, ενώ τόσο για τα εθνικά θέματα όσο και για τα δημοτικά τόνισε ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο. “Η Δημοτική Βούληση είναι παρούσα σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές του Δήμου, πάντα για την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος, με σεβασμό στο παρελθόν και το μέλλον των τριών πόλεων”, σημείωσε χαρακτηριστικά. “Μια ακόμη γεμάτη χρονιά δημιουργικών παρεμβάσεων σε πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο ολοκληρώθηκε και φιλοδοξούμε το 2018 να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για έναν ομορφότερο και καλύτερο Δήμο, ασκώντας τον ελεγκτικό ρόλο που μας έδωσαν οι δημότες, τιμώντας μας με την ψήφο τους”, συμπλήρωσε.

Η εκδήλωση άρχισε “εκ Θεού”, με την ευλογία της πίτας από π. Αντώνιο, ενώ ακολούθως οι αιρετοί και οι εκπρόσωποι συλλογικών φορέων που παρευρέθηκαν απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό, παραλαμβάνοντας κάθε κομμάτι της πίτας.

Μεταξύ πολλών άλλων παρευρέθηκαν:

Η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Σίνα, ο επικεφαλής της παράταξης Κύμα Ενωμένων Πολιτών, Δημήτρης Δαβάκης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών “Απολλωνία”, Μαριάννα Μαυραγάνη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων “ο Ρόβας”, Πέτρος Θανόπουλος, η πρόεδρος του Αττικού Πνευματικού Ομίλου Γλυφάδας, Μαίρη Ιωάννου, ο εμπειρογνώμων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε θέματα αρχαιοτήτων, Χρήστος Διονυσόπουλος, η Βούλα Βεργέτη, μέλος της διοίκησης της Πνευματικής Εστίας Γλυφάδας, η Δανάη Ζαφειροπούλου, πολιτευτής Β’ Αθηνών, η Σούλα Βατιμπέλα, πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Χορού και Παράδοσης, ο Ανδρέας Σαμαράς, επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης, η Ράνια Μαυροθέρη, αρχηγός 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Κώστας Αναγνώστου, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Τρίαινα Βούλας.

Η αίθουσα του Vive Mar γέμισε ασφυκτικά, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από το σύνολο του τοπικού Τύπου.

Δείτε το βίντεο ανασκόπησης που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.