Άγιος Δημήτριος: Σκότωσε την αδελφή του και αυτοκτόνησε (VIDEO)




(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

Μια οικογενειακή εκτυλίχθηκε στην Άγιο Δημήτριο Αττικής τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 65χρονος άντρας, μαχαίρωσε θανάσιμα την 63χρονη αδερφή του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι.

Λίγο μετά τις 12 χθες τα μεσάνυχτα η αστυνομία εντόπισε τις σωρούς τους στο σπίτι που διέμεναν στην οδό Πελοπίδα 35.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Πρόσφατα είχε κάνει επέμβαση και όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φοβόταν ότι θα φύγει από την ζωή, έτσι προκειμένου να μην αφήσει μόνη της την αδερφή του προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος φέρεται να έχει αφήσει και σημείωμα που εξηγεί τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Όπως αναφέρει το bloko.gr σε αυτό ζητούσε συγνώμη από το Θεό για το κακό, που έκανε στην αδελφή του και στον εαυτό του, και ανέφερε ότι μετά την εγχείριση καρδιάς κανένας δεν του έδωσε σημασία και κουράστηκε πολύ.
Οι γείτονες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι συνεχώς έλεγε πως θα πεθάνει από καρδιά και ότι ανησυχούσε ιδιαίτερα για το ποιος θα φροντίζε σε αυτήν την περίπτωση την αγαπημένη αδελφή του.

«Έχουμε σχεδόν μεγαλώσει μαζί. Ήταν μία εξαιρετική οικογένεια. Είναι μεγάλη έκπληξη αυτό που συνέβη και τώρα πρόσφατα βλεπόμαστε δεν είχα καταλάβει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ειδικά με την Τίνα, πάντα ερχόταν και με συμβούλευε, δούλευε, τι να σας πω έχουμε μείνει ξεροί. Ούτε ήξερα ότι έχουν προβλήματα υγείας. Ήταν αγαπημένοι, αυτό φαινόταν τουλάχιστον, στο σπίτι τους δεν είχα μπει ποτέ», είπε η κυρία Γιαννακοπούλου που διαμένει λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

 

«Το τελευταίο καιρό είχε κάνει μία εγχείρηση καρδιάς και από εκεί και πέρα φαίνεται ότι δεν το άντεξε; δεν μπορούσε να το ξεπεράσει; Δεν βγήκαν καλές εξετάσεις; Ήταν πάρα πολύ αγαπημένα αδέρφια, ευγενέστατα, φιλησυχα, δεν είχε ακουστεί τίποτα στη γειτονιά», αναφέρει μεταξύ άλλων μία άλλη γειτόνισσα που τους γνώριζε τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Όπως αναφέρει η ίδια ούτε ο 65χρονος αλλά ούτε η 63χρονη αδερφή του ήταν παντρεμένοι. Εκείνος ήταν συνταξιούχος χρυσοχόος ενώ εκείνη εργαζόταν ακόμα ως ιδιωτική υπάλληλος.

Την ίδια ώρα η εξηγεί πώς έμαθε το τραγικό συμβάν. «Το μάθαμε χθες το βράδυ. Μου είπε ο γιος μου ότι τα φώτα τους ήταν αναμένα. Μάλιστα κάποιοι γείτονες του είπαν ότι ήταν τουλάχιστον δύο ημέρες αναμένα. Τους έπαιρναν τηλέφωνο και στο σταθερό και στα κινητά και έτσι κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό πρέπει να συμβαίνει και ειδοποιήθηκε η αστυνομία».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.