Άγιος Δημήτριος: Η Βούλα Κοζομπόλη επανεξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών




Η Βούλα Κοζομπολη, κάτοικος – δημότης Αγίου Δημητρίου και αργυρή Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ακολουθεί το δελτίο Τυπου:

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών  συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου.Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης συγκρότησης σε σωμα στις 12 Φεβρουαρίου  οι αρμοδιοτητες έχουν ως ακολούθως.

Η  πολυβραβευμένη αργυρή Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης  Βούλα Κοζομπόλη επανεξελέγη πρόεδρος για τρίτη θητεία. Η Εύη Μωραΐτίδου επίσης αργυρή Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης και κάτοικος  Γλυφάδας παραμένει  αντιπρόεδρος.

Η Βούλα  και η Εύη έπαιξαν επίσης επί σειρά  ετών στην ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας  με την οποία κατέκτησαν 7 πρωταθλήματα Ελλάδος και 2 κύπελλα πρωταθλητριών Ευρώπης. Η Κοζομπόλη υπήρξε επίσης αρχηγός της ομάδας της Γλυφάδας για πολλά χρόνια.

Η Βούλα Ζυγούρη (πάλη) παρέμεινε  στη θέση της γ.γ. και η Ειρήνη Αϊδηνλή (ρυθμική)  στην θέση του ταμία.

Σε θέση Β΄ αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Καφφάτος (χάντμπωλ) και ως ειδικός γραμματέας ο Βασίλης Κουρνέτας (βόλευ). Μέλη του ΔΣ είναι οι Βιργινία Κραβαριώτη (ιστιοπλοία), Αγγελική Καραπατάκη (υδατοσφαίριση) και Δημήτρης Μούγιος (κωπηλασία).

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών
Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.