Άλιμος – Παραλιακή: Μέσα στο καλοκαίρι θα παραδοθεί στο κοινό η πεζογέφυρα (VIDEO&EIKONEΣ)




Έγινε σήμερα το πρωί, στον Άλιμο, ο αγιασμός των θεμελίων της πεζογέφυρας που κατασκευάζεται, στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλίμου Βαγγέλης Κακκαβής με τον ειδικό σύμβουλο Δημήτρη Δράκο, ο γενικός διευθυντής συγκοινωνιακών έργων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Διονύσης Μακρής με την ομάδα παρακολούθησης του έργου, ο Οµότιµος Καθηγητής Ε.Μ.Πολυτεχνείου και Ακαδηµαϊκός, Παναγιώτης Καρύδης που έκανε τη μελέτη, ο εργολάβος Στάθης Κοκκίνης που έχει αναλάβει την κατασκευή και εργαζόμενοι της εταιρίας του.

Σύμφωνα με την εταιρία “Στάθης Κοκκίνης” η πεζογέφυρα θα παραδοθεί στο κοινό μέσα στο καλοκαίρι.

Η πεζογέφυρα θα έχει ύψος 11 μέτρα και θα διαθέτει κυλιόμενες σκάλες και ασανσέρ. Η μία πλευρά θα βρίσκεται δίπλα στο Penarrubia και η άλλη στο πεζοδρόμιο μπροστά από το Αρτοποιείο · Καφετέρια Elias και το Dozen Donuts.

Η κατασκευή της πεζογέφυρας ήταν αίτημα και προσπάθεια όλων των δημοτικών αρχών τα δέκα τουλάχιστον τελευταία χρόνια, ώστε οι πολίτες να έχουν ασφαλή και αδιάκοπη πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο.

Μόλις τελειώσουν οι εργασίες θεμελίωσης τα μηχανήματα θα μεταφερθούν στο Παλαιό Φάληρο για να ξεκινήσουν τα έργα της πεζογέφυρας που θα κατασκευαστεί στην παραλιακή, στο ύψος της οδού Αφροδίτης.

 

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος – Παραλιακή: Μέσα στο καλοκαίρι θα παραδοθεί στο κοινό η πεζογέφυρα (VIDEO&EIKONEΣ)

  • 09/07/2018 at 11:41 πμ
    Permalink

    ευγε στους φωστήρες που σκέφτηκαν μεσα στο καλοκαίρι που η παραλιακή δεχεται το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φορτο του ετους να κανουν το εργο και να ταλαιπωρήσουν χιλιαδες οδηγούς καθημερινά . τουλάχιστον ενας τροχονόμος ρε ανθρωποι…. το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το αεροδρόμιο και πολλες φορες πισω απ αυτό….
    ειστε απίστευτοι

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.