Αποκλειστικό: Bρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά σε φαρμακείο στον Άλιμο




Μια πολύ περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικοί στον Άλιμο. Ένας 60χρονος φαρμακοποιός κατήγγειλε ότι του έκλεψαν πάνω από 40.000 ευρώ, αλλά βρέθηκε κατηγορούμενος αφού μέσα στο φαρμακείο του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τέσσερα όπλα τα οποία διατηρούσε χωρίς άδεια, ένα tazer, 130 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 14 κάλυκες των 38 mm, μια καραμπίνα που διατηρούσε νόμιμα και 37 γραμμάρια κάνναβης.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν κάποιος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι γίνεται διάρρηξη σε φαρμακείο που βρίσκεται στο Κάτω Καλαμάκι. (Το ΝΟΤΙΑ.GR δεν δημοσιεύει την οδό γιατί η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης).

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί και ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη για τη διάρρηξη. Ψάχνοντας όμως βρήκαν τα όπλα και τα ναρκωτικά. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι του έκλεψαν περίπου 40.000 ευρώ που είχε κρυμμένα στο φαρμακείο αλλά δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν μέσα τα όπλα και το χασίς, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες και να πάει κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.