Αποκριάτικη συναυλία στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου (VIDEO)




Αποκριάτικη συναυλία με τους “Apalaente“, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17-2-2018 και ώρα 21:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Θεομήτορος. Είσοδος ελεύθερη

«Απαλαέντε σημαίνει αυτός που ξεχωρίζει από την μάζα, ξεφεύγει από το πλήθος και τραβάει δική του πορεία. Είναι μια έκφραση που έχει μείνει στην Λευκάδα [Επτάνησα] από παλιά και έχει λατινική-ενετική καταγωγή».

Οι «Apalaente» δημιουργήθηκαν το 2012, από τον τραγουδιστή τους Βίκτωρα Ρομποτή. Το ύφος που επιλέγει να ερμηνεύει το συγκρότημα έχει αναφορές στην ελληνική ποπ-ροκ και έντεχνη μουσική σκηνή και επιλεγμένους τίτλους από γνωστά τραγούδια διεθνούς ρεπερτορίου, όπως επίσης και δικά τους κομμάτια. Από αρχές του 2013 το συγκρότημα έχει τη σημερινή του σύνθεση και αποτελείται από:Βίκτωρα Ρομποτή και Αλκμήνη Χατζηνάσιου στα φωνητικά, Χρήστος Τσαρούχας στα τύμπανα και τα κρουστά, Νίκος Βαλιανάτος στο μπάσο, Απόστολος Λυμπερόπουλος στη κιθάρα και ο Νάσος Χαμπίπης στα πλήκτρα.

Στα περίπου 2 χρόνια παρουσίας τους στο χώρο, έχουν εμφανιστεί σε πολυάριθμες μουσικές σκηνές-μπαρ, όπως στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο Ghost House, στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, στο Architecture Rock Cafe-Live stage Ζωγράφου, στη Boite, στο Thesis Rock Cafe και άλλα. Έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν έναν σεβαστό αριθμό πυρήνα από κόσμο που τους ακολουθεί σε κάθε τους Live συναυλία, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται από εμφάνιση σε εμφάνιση. Υλικό τους από εμφανίσεις μπορείτε να βρείτε στο Youtube (Apalaente Live), όπως και στις σελίδες του Facebook «Apalaente» και «Apalaente Fan Club» που αριθμούν πάνω από 280 ενεργά μέλη.

«Apalaente» σημαίνει, αυτός που ξεχωρίζει από το πλήθος, τραβάει την δική του πορεία, ξεφεύγει από τη μάζα, ο διαφορετικός….

https://www.youtube.com/watch?v=s_vEUlLgNyw

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.