Μπαίνουν φανάρια στη γέφυρα του Praktiker




Φανάρια πάνω στην αερογέφυρα του Praktiker τοποθετούνται από την Περιφέρεια Αττικής, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο η επόμενη παρέμβαση θα γίνει στην πλατεία του 208.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ότι υποσχόμαστε γίνεται πράξη! Τοποθέτηση Φαναριού στη Γέφυρα Praktiker και δίνουμε μια ακόμα δυναμική λύση στα καθημερινά προβλήματα σας.

Ένας από τα πιο θανατηφόρα σημεία στην Νότια Αθήνα και φυσικά στον Δήμο μας είναι η διασταύρωση πάνω στην Γέφυρα του Praktiker στην Τιτάνων στο Ελληνικό. Εκατοντάδες ατυχήματα πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα και όπως βλέπετε στην πρώτη φωτό το να διασχίσει κάποιος το σημείο αυτό είναι ένας Γολγοθάς. Και σ αυτό το χρόνιο πρόβλημα η διοίκηση μας έδωσε λύση υλοποιώντας μια ακόμα δέσμευση μας.
Σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας καταφέραμε μετά από πολλά χρόνια αιτημάτων να τοποθετηθεί επιτέλους φωτεινός σηματοδότης και να γλυτώσουμε έτσι στο μέλλον πολλούς οδηγούς από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Θέλω να ευχαριστήσω την προϊσταμένη της υπηρεσίας κυρία Πανάγου για το έμπρακτο ενδιαφέρον της και να τονίσω πως ο επόμενος κόμβος σε λίγες ημέρες θα γίνει στην πλατεία του 208.

Ότι υποσχόμαστε γίνεται πράξη! Τοποθέτηση Φαναριού στη Γέφυρα Praktiker και δίνουμε μια ακόμα δυναμική λύση στα καθημερι…

Publié par Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης sur mardi 20 février 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Μπαίνουν φανάρια στη γέφυρα του Praktiker

  • 23/02/2018 at 5:31 μμ
    Permalink

    Κατά την γνώμη μου ,θα έπρεπε να τοποθετηθούν φανάρια και στην συμβολή των οδών Κύπρου και Ανεξαρτησίας..όσοι προσπαθούν να πάνε στην στάση του Μετρό “Άλιμος” αντιμετωπίζουν μια χαώδη κατάσταση,με τα αυτοκίνητα να έρχονται απο όλες τις πλευρές…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.