Διάλογος για τη δημιουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στη Σχολή Ευελπίδων




Ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης και διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής για τη διερεύνηση της πιθανότητας δημιουργίας ολοκληρωμένης μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στο Δήμο Bάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ήδη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του επιστημονικού συνεργάτη του Δήμου, καθηγητή του ΕΜΠ κ. Σωτήρη Καρέλα με φορείς της πόλης.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των εκπαιδευτηρίων και επιχειρήσεων της περιοχής ενώ την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνάντηση με προσκεκλημένους τα μέλη των Δ.Σ. όλων των συλλόγων της πόλης.

Ο Δήμαρχος και ο κ. Καρέλας παρουσίασαν λεπτομερώς τα μέχρι σήμερα δεδομένα, τις υπό εξέταση τεχνολογίες και τις προτεινόμενες τοποθεσίες και στη συνέχεια απάντησαν αναλυτικά σε όσες απορίες εκφράστηκαν.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με περισσότερους φορείς αλλά και κατοίκους της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού του έργου.

Δείτε εδώ την παρουσίαση του Δήμαρχου

Δείτε εδώ την παρουσίαση του κ. Καρέλα

Δηλώστε συμμετοχή στη διαβούλεση

*foto: Μάρκος Αναγνωστόπουλος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.