Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Απόκριες 2018 – Όλες οι εκδηλώσεις




Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης βασίστηκαν και φέτος στην πρωτοτυπία αλλά και στην παράδοση,τη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την ενεργή συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων μέσα από διαφορετικές ενέργειες και δράσεις, χαρίζοντας έτσι διέξοδο χαράς στους δημότες μας με όπλο το κέφι και τη φαντασία.

Σας προσκαλώ στις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας για να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας. Η πλατεία Ποντίων στα Σούρμενα, η πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη αλλά και το πολιτιστικό μας κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα είναι το κέντρο της χαράς,του γέλιου και του παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους .

Την Καθαρά Δευτέρα μαζί με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους σας περιμένουμε με Σαρακοστιανούς μεζέδες και ζωντανή μουσική.

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.