Δήμος Ηλιούπολης: Τι θα γίνει με αυτούς που χρωστούν




Ανακοίνωση του δήμου Ηλιούπολης για τους πλειστηριασμούς:

Σημαντικές αποφάσεις πήρε κατά τη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας:
1. Στη συζήτηση που έγινε για τις οφειλές πολιτών και επιχειρήσεων στον Δήμο και τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς μετά από πρωτοβουλία της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» διαπιστώθηκε ότι:
α) στο Δήμο μας δεν υφίσταται κανένα ζήτημα αναγκαστικών μέτρων και πλειστηριασμών, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας έχουν μικρές οφειλές, για τις περιπτώσεις των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας θα προχωρήσει στην καταβολή έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες οφειλές.
β) το 50% των οφειλών προς τον Δήμο εντοπίζονται σε 65 εταιρείες, οφειλές που δημιουργήθηκαν μεταξύ των ετών 2005-2010 και για τις οποίες ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε να κινηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την είσπραξή τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.