Δωρεάν κομπόστ από τον δήμο Ηλιούπολης




Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι διαθέτει δωρεάν ΚΟΜΠΟΣΤ άριστης ποιότητας που παράγει ο ίδιος ο Δήμος με καθετοποιημένη διαδικασία, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης.

Η διάθεση, θα γίνεται από τα 2 φυτώρια, που βρίσκονται στα εξής σημεία:
• Στον Προφήτη Ηλία (κάθε μέρα)
• Επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου (Τρίτη και Πέμπτη 08:30-12:00)

Θυμίζουμε ότι η πρότυπη μονάδα παραγωγής ΚΟΜΠΟΣΤ του Δήμου Ηλιούπολης, είναι από τις ελάχιστες που λειτουργούν από Δήμους στην Ελλάδα. Η μονάδα έχει σκοπό στο να ενισχύσει το πράσινο της πόλης και σε οικιακή χρήση, ενώ παράλληλα μειώνει κατά πολύ τα απορρίμματα που πηγαίνουν στον ΧΥΤΑ Φυλής εξασφαλίζοντας λιγότερα τέλη ταφής για το δήμο και σημαντικές απαλλαγές για τις ευπαθείς ομάδες.

Η ορθή διαχείριση των υπηρεσιών καθαριότητας και ιδιαίτερα η εκτεταμένη ανακύκλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηλιούπολης, έχει οδηγήσει για πέμπτη συνεχή χρονιά τα δημοτικά τέλη καθαριότητας να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα χωρίς καμία αύξηση, ενώ δημιουργεί ταυτόχρονα και όρους προστασίας του περιβάλλοντος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.