Ελληνικό – Αργυρούπολη: Η βασιλόπιτα των πολιτιστικών τμημάτων του δήμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο “Μικης Θεοδωράκης” όλα τα πολιτιστικά τμήματα του δήμου μας, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Γιάννη Κωνσταντάτου και 700 και πλέον δημοτών έκοψαν την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα και παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της δουλειά τους.

“Αυτό που γίνεται στην πόλη αυτή ίσως έχει ελάχιστους μιμητές σε όλη την Ελλάδα αφού έχουμε δεκάδες τμήματα με διαφορετικό προσανατολισμό για όλες τις ηλικίες και φυσικά συμμετέχουν εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες σε πολύ χαμηλές τιμές” σημείωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

“Τα πολιτιστικά μας τμήματα, όσο και αν αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, παράγουν έργο ισάξιο μεγάλων σχολών. Θέλω, από καρδιάς να ευχαριστήσω, όλους τους καθηγητές μας που απέδειξαν ότι είναι πρώτα από όλα σπουδαίοι καλλιτέχνες και δάσκαλοι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στον νέο πολιτιστικό πολυχώρο μας που θα εγκαινιάσουμε ειδικά για τα πολιτιστικά μας τμήματα”.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης τα τμήματα του Ωδείου, Παιδική χορωδία, Λαική ορχήστρα, Τμήμα παραδοσιακών χορών – Λάτιν Ελληνικού, σχολή Κρουστών, Θεατρική ομάδα παιδιών, εφήβων, Ενηλίκων Ελληνικού, , Συναισθηματική Σχολή Αργυρούπολης με τον Στέλιο Καλαθά, τμήμα  σύγχρονου μοντέρνου χορού  μπαλέτου και ζούμπας Αργυρούπολης, χορωδίες Ελληνικού και Αργυρούπολης, τμήμα Ζωγραφικής, τμήμα Φωτογραφίας, τμήμα παραδοσιακών χορών Αργυρούπολης και Κινηματογραφική Λέσχη παρουσίασαν δείγμα από την δουλειά τους.

Να σημειωθεί ότι κανονικά λειτουργούν τα τμήματα:

        1. Παραδοσιακοί χοροί και λάτιν υπό την κα. Κωνσταντινίδου

2. Παραδοσιακοί χοροί υπό τον κ. Χαριτωνίδη

3. Σύγχρονος χορός υπό την κα.Ζαμπέλη

4. Φωτογραφίας, υπό την κα. Χόντου

5. Εικαστικών, υπό τον κ. Ντε Παντουάνι

6. Όλα τα τμήματα του ωδείου στα οποία ενσωματώθηκε το τμήμα κρουστών

                  7.     Η παιδική, εφηβική και ενήλικη θεατρική σκηνή Ελληνικού υπό την κα. Κωνσταντάτου η οποία ανέλαβε και την παιδική εφηβική σκηνή της Αργυρούπολης.
Να σημειωθεί επίσης ότι τα τελευταία 3 χρόνια δημιουργήθηκαν και νέα τμήματα όπως μουσικο-κινητική για νήπια, μπαλέτο και ζούμπα.
Σύντομα θα επαναλειτουργήσει και η θεατρική σκηνή Αργυρούπολης με νέο δάσκαλο, και με την πλήρη υποστήριξη του Δήμου όπως ανέκαθεν γινόταν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.