Έπαθλο στην Ακαδημία Γονέων του Δήμου Νέας Σμύρνης




«Εφηβεία από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»
Συνεχίζεται με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση Γονέων οι Συναντήσεις της «Ακαδημίας Γονέων» του
Δήμου Νέας Σμύρνης, οι οποίες πραγματοποιούνται στο Ψηφιακό Μουσείο της πόλης, κάθε μήνα τη δεύτερη
Τετάρτη, ώρα 17.30 19.30. Τα θέματα των διαλέξεων αναπτύσσουν εξειδικευμένοι επιστήμονες στην
Εφηβική Υγεία, συνεργάτες της Μ.Ε.Υ.
Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, διοργανώθηκε Ημερίδα από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) Β’
Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Παίδων “Παν. & Αγλ. Κυριακού” και τον Επιστ. Οργανισμό
«Μαζί για την Εφηβική Υγεία» στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών, με
θέμα: «Ψηφιακή Παιδεία & Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά &
τους εφήβους, Το ταξίδι του Αριάδνη συνεχίζεται…».
Στο πλαίσιο της Ημερίδας απονεμήθηκε Έπαθλο στο Δήμο Ν. Σμύρνης για την διοργάνωση & τον συντονισμό «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς».
Το Έπαθλο παρέλαβε η κα Δέσποινα Τζεφριού, Επιστ. Υπεύθυνη της «Ακαδημίας Γονέων» η οποία επεσήμανε ότι: «Η δράση της Μ.Ε.Υ. με Επιστ. Υπεύθυνη την Επικ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής Εφηβικής Ιατρικής κ. Άρτεμη Τσίτσικα και τους αξιόλογους συνεργάτες της, είναι πολύ σημαντική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο της Ν. Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη και στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Συλλόγων του Δήμου Ν. Σμύρνης για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη στην οργάνωση και λειτουργία της «Ακαδημίας Γονέων» στο Δήμο μας.
Στην Ημερίδα αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στην Ψηφιακή παιδεία/χρήση τεχνολογίας, ασφαλή χρήση του διαδικτύου και αντίστοιχα Ευρωπαϊκά κα Εκπαιδευτικά προγράμματα.
Παρουσιάστηκαν Εκπαιδευτικά Προγράμματα και εργαλεία για τους νέους όπως:
«Youth Power», «Youth online», «SELMA», Γραμμή για την Τεχνολογία «ΜΕΥποστηρίζω» 8001180015, «Νέο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για την Ασφαλή χρήση της τεχνολογίας με έμφαση στο Δημιουργικό Διαδίκτυο (από το ΕΚΔΔΑ)» κ.α. Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα μπορεί να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της Μ.Ε.Υ. (youth-health.gr)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.