Έβαλες τσιπάκι στο κατοικίδιό σου;




Η ηλεκτρονική σήμανση των κατοικίδιων ζώων από τους κηδεμόνες τους είναι πολύ σημαντική και μαζί με την υπεύθυνη κηδεμονία μπορεί να συμβάλλει στην εξάλειψη του δραματικού φαινομένου των αδέσποτων ζώων στους δρόμους των πόλεων.

Εξάλλου, σύμφωνα με το Άρθρο 5 του Ν. 4039/2012, όλοι οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς υποχρεούνται να μεριμνούν για την ηλεκτρονική σήμανση των κατοικίδιων ζώων τους.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι κηδεμόνες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς να προσκομίσουν στο Δήμο Αγίου Δημητρίου (Γραφείο Πρωτοκόλλου) αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης (τσιπάκι) του ζώου τους ή να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο κεντρικό e mail του Δήμου μας: [email protected]

Οι κηδεμόνες ζώων που δεν έχουν φροντίσει για την ηλεκτρονική σήμανση του ζώου τους παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα με μια επίσκεψη στον κτηνίατρο τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.