Γιορτή Αθλητισμού 2018 στον Άγιο Δημήτριο




Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου θα τιμήσει αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν το 2017, στην εκδήλωση «Γιορτή Αθλητισμού 2018», που θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018  και ώρα 11:00 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου (Στρογγυλό).

Θα βραβευτούν:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  1. Αθλητές συλλόγων που έλαβαν από 1η έως και 3η θέση όλων των κατηγοριών σε πανελλήνια πρωταθλήματα το 2017, και οι προπονητές τους.
  2. Αθλητές συλλόγων που έλαβαν από 1η έως και 8η θέση όλων των κατηγοριών σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα το 2017, και οι προπονητές τους.
  3. Δημότες/ισσες Αγίου Δημητρίου αθλητές/ριες που είναι μέλη σωματείων εκτός Δήμου και έχουν αντίστοιχες με τις παραπάνω πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές ή παγκόσμιες διακρίσεις.

Δεν υπολογίζονται διακρίσεις που προέρχονται από συμμετοχή σε ομίλους, διασυλλογικούς αγώνες, τουρνουά, π.χ. όμιλος νοτίου Ελλάδος κ.λπ.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  1. Ομάδες που κατέλαβαν από 1η  έως 6η θέση  σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
  2. Ομάδες που κατέλαβαν 1η έως 8η θέση σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα το 2017, και οι προπονητές τους.

Δεν υπολογίζονται οι αθλητές που συμμετείχαν σε ομίλους διασυλλογικούς αγώνες, τουρνουά π.χ όμιλος νοτίου Ελλάδος κ.λπ.

  1. Ομάδες που κατέλαβαν 1η έως 3η θέση σε τοπικά πρωταθλήματα.
  2.  Ομάδες που με άνοδο σε οποιαδήποτε κατηγορία.
  3.  Δημότες/ισσες Αγίου Δημητρίου, αθλητές/ριες που συμμετέχουν σε ομάδες εκτός Δήμου και έχουν πανελλήνια, πανευρωπαϊκή ή παγκόσμια διάκριση.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

  1. Μαθητές/ριες που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους Ατομικούς ή Ομαδικούς Σχολικούς Αγώνες και ο/η γυμναστής/ρια του σχολείου τους.

Επίσης, μπορείτε να προτείνετε για βράβευση αθλητές και αθλήτριες με εξαιρετικές επιτυχίες (π.χ. ολυμπιακές διακρίσεις, συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα κ.λπ.) που δεν περιλαμβάνονται στις παραπάνω κατηγορίες ή κάποιο  γεγονός που αναδεικνύει το ευ αγωνίζεστε (fairplay).

Παρακαλούμε έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 να μας ενημερώσετε για τους αθλητές και τις ομάδες που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια.

Στοιχεία επικοινωνίας ΟΠΑΠ
Τηλ.: 2109760505
Ε-mail: [email protected]

Μετά την τελική αξιολόγηση, που θα γίνει από την αθλητική επιτροπή του ΟΠΑΠ, θα ακολουθήσει ονομαστική πρόσκληση στα τιμώμενα πρόσωπα. Μετά την τελική επιλογή θα σας ζητηθεί οπτικό υλικό από τις επιτυχίες, για την αρτιότερη παρουσίαση των τιμωμένων προσώπων, την ημέρα της βράβευσης.

Ο Αντιπρόεδρος
Νικόλαος Δασόπουλος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.