Γλυφάδα: Καρναβάλι και Κούλουμα με Χολίδη, Ακριτίδη και Καρουσάκη




Αποκριάτικο ραντεβού στην οδό Γούναρη, για το σχολικό καρναβάλι, δίνει και φέτος ο Δήμος Γλυφάδας. Αυτή την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας, διοργανώνει καρναβαλική παρέλαση μαθητών στην οδό Γούναρη (από την Ανθέων έως την Πλατεία Μακεδονίας) και αποκριάτικο πάρτυ στην πλατεία Μακεδονίας, με το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και μεγάλη συναυλία του Χρήστου Χολίδη.

Την πολύχρωμη πομπή, που θα ξεκινήσει από το ύψος της οδού Ανθέων, θα ανοίξει ο βασιλιάς καρνάβαλος και ακολουθεί το τρενάκι του Δήμου, γεμάτο ζωγράφους και χρώματα από τα νηπιαγωγεία της Γλυφάδας. Θα ακολουθήσουν μαθητές από τα Δημοτικά, που θα παρουσιάσουν με αποκριάτικη διάθεση ταινίες κινουμένων σχεδίων και τα Γυμνάσια και Λύκεια, που θα παρουσιάσουν δημοφιλείς ταινίες του ξένου κινηματογράφου.

Η παρέλαση από 1.000 περίπου μαθητές (περίπου 30 ομάδες) θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί, από τη Γούναρη (στο ύψος της Ανθέων), θα συνεχίσει ευθεία και θα καταλήξει, μέσω της οδού Ακροκορίνθου, στην Πλατεία Μακεδονίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ με πολύ χορό και μουσική.

Την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, τα Κούλουμα θα γιορταστούν στη θέση Πατητήρι, στην Άνω Γλυφάδα, στους πρόποδες του Υμηττού, από τις 12 το μεσημέρι. Εκτός από το πέταγμα των χαρταετών και τα σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφερθούν, θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι και συναυλία με την Ελένη Καρουσάκη και το Χάρη Ακριτίδη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Καρναβάλι και Κούλουμα με Χολίδη, Ακριτίδη και Καρουσάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.