H κοπής της πίτας του ΕΚΑ BASKET στην Ηλιούπολη




Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλου, του Αντιδημάρχου Μαρίνου Μπασούρη, εκπροσώπων της ΕΣΚΑ, της ΕΣΚΑΝΑ, των διαιτητών, των κριτών και των εκπροσώπων των ομάδων του Πρωταθλήματός μας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6/2/2018, η καθιερωμένη εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του ΕΚΑ BASKET.
Πιο συγκεκριμένα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχειακού Μεγάρου Ηλιούπολης που πολύ ευγενώς μας παραχώρησε ο ομώνυμος Δήμος, διοργανώθηκε για 32η φορά, η εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του Φορέα μας, η οποία αποτελεί πάντα μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να ανταλλάσουμε τις πατροπαράδοτες ευχές για Καλή Χρονιά, καθώς και σκέψεις, απόψεις, προβληματισμούς και επαφές. Επιπλέον, ήταν και μία ευκαιρία για να παραλάβουν οι ομάδες τα νέα εξελιγμένα δελτία τους, για τα οποία το ΔΣ είναι πολύ περήφανο λόγω της δουλειάς που απαιτήθηκε για να δημιουργηθούν καθώς και της λειτουργικότητας και της αισθητικής τους, που παραπέμπει σε δίπλωμα οδήγησης και άλλα δημόσια έγγραφα.
Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο επί σειρά ετών Πρόεδρος, νυν Γενικός Γραμματέας και εκ των μακροβιότερων αθλητών του ΕΚΑ BASKET κ. Ανεστιάδης Σάββας, με τον επίσης εκ των στυλοβατών του Φορέα μας κ. Αλεξανδρος Αραμπατζογλου να τον ακολουθεί.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο νυν Πρόεδρος του ΕΚΑ Μπάσκετ κ. Petros Kelesis, ο οποίος αφού απεύθυνε τους ανάλογους χαιρετισμούς, κανοντας έναν μίνι απολογισμό-εστίασε στην δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του φορέα μας (ekabasket.gr)-και τα νέα μας δελτία.
Οι υπεύθυνοι οργάνωσης του Πρωταθλήματος κκ Βασίλης Φειδάς και George Siaperas, παρουσίασαν την διαδικασία των φετινών Play Off, η οποία παρουσιάζει πολλές και σημαντικές καινοτομίες, ενώ ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Ioannis Stathopoulos εκτός από την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε και μία αναδρομή στις κοινωνικές δράσεις του φορέα μας, ανακοινώνοντας παράλληλα την συνεργασία μας με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την δημιουργία της Τράπεζας Αίματος του ΕΚΑ, προς αρωγή των συναθλητών μας και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη.
Μία ακόμη σημαντική παροχή προς όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες του ΕΚΑ Basket ανακοίνωσε ο γιος του Σάββα Ανεστιάδη, Kimon, ο οποίος ως στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής ενημέρωσε για το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης και για το οποίοι όλες οι ομάδες θα ενημερωθούν με αναλυτική επιστολή από το ΔΣ.
Την πίτα έκοψε ως πατροπαράδοτα είθισται να γίνεται, ο Πρόεδρος του ΕΚΑ Basket κ. Πέτρος Κελέσης, παρουσία όλων των μελών του ΔΣ, ενώ τα 3 φλουριά αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές για αγορές από τα καταστήματα ZACRET. Παράλληλα σε όλα τα παριστάμενα παιδιά προσφέρθηκε ως δώρο μία μπάλα μπάσκετ ΝΙΚΕ.
Η εκδήλωσε επιφύλασσε και μία σημαντική είδηση για όλους όσους παρέστησαν.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Vasilis Valasopoulos, χαιρετίζοντας την εκδήλωση και εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελεί το ΕΚΑ BASKET, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχό του κ. Marinos Mpasouris, που τον έφερε σε επαφή με τους επικεφαλής του ΕΚΑ BASKET και ανακοίνωσε την παραχώρηση- για λογαριασμό του Δήμου σχετικού οικοπέδου- για την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, το οποίο σε συνεργασία με τον Φορέα μας θα διατεθεί μεταξύ άλλων για την προαγωγή του εργασιακού, ενήλικου και βετερανικού αθλητισμού.
Για την ιστορία, ένα από τα τρία φλουριά έτυχε στον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ και αθλητή του Πρωταθλήματς εδώ και πολλά χρόνια κ. Γιώργος Αγιασωτέλης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.