Hλιούπολη: Θρύλοι και παραμύθια …για μεγάλους




Ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ – Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη από τη μαγεία των παραμυθιών και της μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018, στις 8 μ.μ., στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης.

Η εκπαιδευτικός, Μαρία Τότολου, θα αφηγηθεί μύθους και θρύλους της Βραζιλίας και της Αργεντινής καθώς και Ινδιάνικα παραμύθια με τη συνοδεία κλασσικής κιθάρας, από τον μουσικό Γεράσιμο Τότολο, σε μελωδίες του Βραζιλιάνου συνθέτη  Heitor Villa – Lobos.

Θα θυμηθούμε έναν πανάρχαιο τρόπο ψυχαγωγίας, όταν οι άνθρωποι συγκεντρώνονταν και αναζητούσαν όλοι μαζί τις απαντήσεις στα σημαντικά ζητήματα της ζωής, μέσα στην απλότητα αλλά και την οικουμενικότητα των παραμυθιών.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε έφηβους κι ενήλικες.

Με ελεύθερη είσοδο και με συνοδεία κρασιού.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης: Νικομάχου 18, 210 9948344
Χορηγός
https://politismos-ilioupoli.us9.list-manage.com/track/click?u=774767a7c5460d02c8e5a7411&id=1b52049ec3&e=acfff8e68b

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.