Καταγγελία: “Έδειραν τον γιο μου σε γνωστό γυμναστήριο του Αλίμου”




Προπονητής γυμναστηρίου ύστερα από λογομαχία γρονθοκόπησε νεαρό αθλούμενο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Την καταγγελία για το απίστευτο περιστατικό, έκανε στο ΝΟΤΙΑ.GR o πατέρας του.

“Ο γιος μου Σωτήρης ηλικίας 21 ετών, έκανε CrossFit στο γυμναστήριο Workout Hall που βρίσκεται στον Άλιμο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε μια διαφωνία με τον προπονητή του που είναι μποξέρ” λέει ο Παναγιώτης Γεώργας, o oποίος είναι θεατρικός παραγωγός (ιδιοκτήτης του θεάτρου Badminton και της μουσικής σκηνής Half Note).

“Συγκεκριμένα του είπε να κάνει μια επίπονη άσκηση, να σηκώσει πάνω από 100 κιλά αλλά εκείνος δεν το έκανε για να μην τραυματιστεί.

Όταν του είπε ότι υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστεί, ο προπονητής του απάντησε ότι “αν τραυματιζόσουν θα έφταιγες εσύ γιατί έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο”.

Ο γιος μου του είπε τότε: “Εσύ έχεις μαλάκυνση στον εγκέφαλο που με έβαλες να κάνω αυτήν την άσκηση”.

Τότε μπροστά και σε άλλους αθλούμενους του έριξε ένα κροσέ στο πρόσωπο. Όπως μου είπε ο γιος μου έπεσαν πάνω του και τον κράτησαν γιατί θα συνέχιζε τα χτυπήματα. Όταν πήγε στον ιδιοκτήτη για να του πει τι είχε συμβεί, εκείνος του απάντησε: “Σε ξέρω καλά είσαι εριστικός…”

Ότι και να ειπώθηκε μεταξύ τους, είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Επαγγελματίας προπονητής και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του; Να στέλνουμε τα παιδιά μας για να γυμναστούν και να τα σακατεύουν; Το παιδί έχει χτυπήσει άσχημα και κάναμε εισαγωγή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”. Έχει τρία κατάγματα στο πρόσωπο και θα μπούμε στο χειρουργείο.

Όταν πήγα στο γυμναστήριο και ζήτησα το όνομα του προπονητή δεν μου το έδωσαν. Ο υπεύθυνος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του και μάλιστα τον φυγάδευσε για να αποφύγει τη σύλληψη.

Επίσης κάνεις μέχρι τώρα από το γυμναστήριο δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού που τραυματίστηκε από τον γυμναστή τους στον χώρο τους εν ώρα προπόνησης.

Στέλνω το παιδί μου στο γυμναστήριο Workout Hall (ένα από τα ακριβότερα γυμναστήρια των νοτίων προαστίων) για να κάνει σωστά γυμναστική και οι άνθρωποι που πρέπει να το προσέχουν μη τραυματιστεί σε κάποια άσκηση του σπάνε με γροθιές το κεφάλι”.

Το NOTIA.GR επικοινώνησε με το γυμναστήριο για να έχει την άποψη και της άλλης πλευράς για το περιστατικό. Ο υπεύθυνος ο οποίος βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου και έδινε κατάθεση είπε: “Οι δικηγόροι μου θα σας κάνουν μήνυση αν γράψετε το όνομα του γυμναστηρίου. Ευτυχώς έχουν καταγραφεί όλα στις κάμερες και αποδεικνύεται ότι δεν έγιναν όπως τα λέει ο πατέρας”

Όταν το ΝΟΤΙΑ.GR ρώτησε να μάθει ποιος χτύπησε τον νεαρό, ο υπεύθυνος απέφυγε να απαντήσει. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον γυμναστή για να τον συλλάβουν αλλά είχε εξαφανιστεί για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Ο νεαρός αθλούμενος στο νοσοκομείο

 

Η γνωμάτευση του νοσοκομείου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Καταγγελία: “Έδειραν τον γιο μου σε γνωστό γυμναστήριο του Αλίμου”

  • 20/02/2018 at 7:23 μμ
    Permalink

    Ο γυμναστής μποξερ του Workout Hall χτύπησε με μανία εκδικητικά το παιδί μου με θανατηφόρες μπουνιες στο πρόσωπο. Το παιδι θα χρειαστεί χειρουργείο… Παρακαλώ κοινοποιήστε το να το μάθουν όλοι οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Workout Hall το ακριβότερο γυμναστήριο των νοτίων προαστίων.

    Απαντήστε
    • 22/02/2018 at 12:24 πμ
      Permalink

      Θα έπρεπε να ντρέπεστε για το γιο που εχετε και για τα ψέματα που λέτε….να τα βάζετε με ενα παιδί που δουλεύει 3 δουλειές για να τα βγάλει πέρα και να εχει να αντιμετωπίσει ενα κακομαθημένο παιδί του μπαμπά που δεν εχει μάθει να σέβεται τους ανθρώπους και ειρωνεύεται και βρίζει και φυσικα σπρώχνει απλα επειδή στηρίζετε στις πλούσιες πλάτες του μπαμπάκα του….δυστυχώς του έριξε μονο μια μπουνιά και Οχι μπουνιές όπως γράφετε μπάς και την επόμενη φορα το σκεφτεί καλύτερα πριν ανοίξει το σκατοστωμα του!!!!

      Απαντήστε
      • 22/02/2018 at 6:17 μμ
        Permalink

        Περιμένω να δω τι θα γράψεις όταν σου ρίξουν μερικά μπουνίδια επειδή σε βρίσκουν εριστική, δεν τους πολυ αρέσεις ή ότι άλλο. Όταν τις φας γιατί δεν γουστάραν την μάπα σου έλα και γράφτα. Τώρα απλά φαίνεσαι όπως τον φίλο σου. Ψευτομάγκας
        Επίσης που κρύβεται καλέ το παλικάρι? Να του πάει

        Απαντήστε
      • 23/02/2018 at 12:09 πμ
        Permalink

        Είναι τυχερός που δεν ηταν ο φίλος μου γιος γιατί εγώ δεν θα πήγαινα στην αστυνομία απλά θα τον εκτελούσα έξω από το γυμναστήριο. Ποιος σου είπε ότι έχει το δικαίωμα να χτυπάει ένας γυμναστής κάποιον ποιο αδύναμο από αυτόν; αλήθεια με μία μπουνιά λες να σπάει το κρανίο ενός ανθρώπου σε 3 μεριες; Επίσης αφού είναι αθώος γιατί κρυβετε;

        Απαντήστε
        • 23/02/2018 at 8:32 πμ
          Permalink

          Δηλαδή το μαυρισμένο ματάκι – ουτε καν πρισμένο- σου μοιάζει με σπασμένο κεφάλι σε 3 κιόλας σημεία; Άσε που ήδη έχει αρχίζει και ξεμαυρίζει λίγο λίγο. Για χαλαρώστε λίγο με τα ψέμματα γιατί υπήρχαν μάρτυρες. Που θα πουν ότι ήταν μια μπουνιά, και όλα αυτά για τα χειρουργεία και τις λάμες είναι αρλούμπες. Είπαμε , ναι λάθος φυσικά η μπουνιά. Αλλά μη λέμε για χειρουργεία κλπ. Αν το έτρωγε έξω το ξύλο, στο δρόμο , από άσχετο, τι θα κάνανε? Μήνυση σε όλο τον Άλιμο, επειδή δείρανε το παιδάκι 21 χρονών; Αλλά επειδή ξέρουν τι παιδάκι διαμάντι έχουν, σου λένε κάτσε να πούμε ότι μας σάπισε στο ξύλο, να μην έχει κανένα ελαφρυντικόΌΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ. Άκου επαγγελματίας μποξερ. Όχι, Ο Ρόκι Μπαλμπόα ήτανε. Το ξεφτυλίσατε.

          Απαντήστε
        • 24/02/2018 at 1:20 μμ
          Permalink

          γιατι ρε ηλιθιε κανεις δεν θελει να παει αυτοφορο !! τι σκατα , η πολυ η χαζομαρα σε αποκανε ?!

          Απαντήστε
      • 25/02/2018 at 11:21 μμ
        Permalink

        Αγαπητη κυρια ,μαλλον ειστε μπερδεμενη!
        το να δουλευει καποιος 3 δουλειες οπως λετε …δεν σημαινει οτι αυτο του δινει το δικαιωμα να σκοτωνει τον καθενα που τον εμπιστευεται για προπονητη του στο ξυλο και να τον στελνει οχι απλα στο νοσοκομειο αλλα στο χειρουργειο!..ημαρτον!
        Επισης σαν σοφος αυτοδημιουργητος που ειναι θα πρεπει να δινει τοπο στην οργη απεναντι στα κακομαθημενα παιδια των πλουσιων που κυριαρχουν στο γυμναστηριο που εργαζεται….αλλιως θα υποθεσουμε οτι μετα τον νεαρο κινδυνευουν και οι υπολοιποι που συνεχιζουν να ερχονται…
        Καλο σας βραδυ!

        Απαντήστε
  • 21/02/2018 at 2:54 μμ
    Permalink

    Δλδ ένας γυμναστής τρελάθηκε έτσι ξαφνικά κ άρχισε να μοιράζει μπουνιές;;παιδιά η αλήθεια κάπου στη μέση θα βρίσκεται!το ξύλο σαφώς δεν είναι λύση αλλά να τρελάθηκε κ ξαφνικά ο γυμναστής μου φαίνεται πολύ περίεργο!!

    Απαντήστε
    • 22/02/2018 at 6:20 μμ
      Permalink

      Ενώ αν του είπε κάτι που τον ενόχλησε, δικαιολογείται να ρίχνει μπουνιές ο άντρας ο βαρύς ε? Μπράβο κοπέλα μου. Μπράβο

      Απαντήστε
  • 21/02/2018 at 4:13 μμ
    Permalink

    Θα μπορούσε να τον αποβάλει απ το γυμναστήριο εάν όντως ήταν εριστικός όπως είπε. Τώρα βεβαίως έχει μπλέξει και καλά να πάθει διότι δεν χτυπάνε ρε μλκ ένα παιδάκι! Φυσικά εάν ισχύουν όλα αυτά. Διότι υπάρχει περίπτωση το χτύπημα να έγινε στην προπόνηση. Πάντως πολύ ωραία ατμόσφαιρα σ αυτό το γυμναστήριο, τι να πω! Απλά ντροπή

    Απαντήστε
  • 21/02/2018 at 4:28 μμ
    Permalink

    Με συγχωρειται αλλα γιατι παραπληροφορειτε τον κοσμο? Η ιατρικη γνωματευση (!!!) αναφερει οτι εχει μια κακωση κεφαλης μετα απο πληξη του οφθαλμου και αλγος δηλαδη πονος στο ζυγωματικο! Πως ειναι δυνατον να χρηζει χειρουργειο και να εχει χτυπηθει απο θανατηφορες μπουνιες?
    Δημοσιογραφισκοι της πλακας….

    Απαντήστε
    • 21/02/2018 at 5:47 μμ
      Permalink

      Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ζητήσουμε την άποψη του γυμναστηρίου για το θέμα, αλλά δεν θέλησαν να πουν οτιδήποτε για το περιστατικό, αντίθετα το θεώρησαν μη σημαντικό γεγονός. Όσα γράφονται στο ρεπορτάζ είναι αυτά που καταγγέλλει επώνυμα ο πατέρας. Το θέμα είναι αν γρονθοκοπήθηκε μέσα στο γυμναστήριο ο νεαρός και από ότι φαίνεται αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ότι και να ειπώθηκε όσο εριστικός και αν ήταν ο αθλούμενος, ένας επαγγελματίας σε ένα τέτοιου επιπέδου γυμναστήριο, δεν θα έπρεπε να είχε αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.

      Απαντήστε
  • 21/02/2018 at 4:52 μμ
    Permalink

    Ανακρίβειες και αρλούμπες. Απο το οτι του ειπε να σηκώσει πανω απο 100 κιλα οτι ειναι μποξέρ (αστειο τουλαχιστον) μεχρι κ οτι φυγαδεύτηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Χαχα
    Ευτυχώς που υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και οταν κληθούν θα πουν πως έγιναν τα πραγματα Γιατι μαλλον δεν τα ξέρετε καλα ή δεν σας τα εχουν μεταφέρει σωστά.

    Απαντήστε
    • 21/02/2018 at 5:47 μμ
      Permalink

      Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ζητήσουμε την άποψη του γυμναστηρίου για το θέμα, αλλά δεν θέλησαν να πουν οτιδήποτε για το περιστατικό, αντίθετα το θεώρησαν μη σημαντικό γεγονός. Όσα γράφονται στο ρεπορτάζ είναι αυτά που καταγγέλλει επώνυμα ο πατέρας. Το θέμα είναι αν γρονθοκοπήθηκε μέσα στο γυμναστήριο ο νεαρός και από ότι φαίνεται αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ότι και να ειπώθηκε όσο εριστικός και αν ήταν ο αθλούμενος, ένας επαγγελματίας σε ένα τέτοιου επιπέδου γυμναστήριο, δεν θα έπρεπε να είχε αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.

      Απαντήστε
      • 21/02/2018 at 5:54 μμ
        Permalink

        Ένα ρεπορτάζ Λοιπον για να ειναι ακριβές κ αληθές πρεπει να γινεται η ανάλογη έρευνα αλλιως μην το βγάζετε Γιατι εκτίθεστε και εσεις.
        Μεγαλο φάουλ η γνωμάτευση ας πουμε που δεν χρειάζεστε καν την γνώμη του γυμναστηρίου Απλα να τη διαβάσετε κ να διαπιστώσετε πως τα θανατηφόρα χτυπήματα δεν υπήρχαν.

        Απαντήστε
  • 21/02/2018 at 5:13 μμ
    Permalink

    Για αρχή να πω οτι αυτός ο προπονητής δεν ειναι μποξέρ και αυτο ειναι ψέμα…προπονητής crossfit ειναι και Οχι μποξέρ….δεύτερον δεν ειναι “παιδάκι” αλλα ένας άντρας 21 ετών….το συγκεκριμένο γυμναστήριο εχει ενα υπέροχο περιβάλλον και πολυ καλούς γυμναστές….συγνωμη αλλα αυτο το “παιδάκι” όπως το λέτε εχει δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα….βεβαια ήταν λάθος που αντέδρασε έτσι ο προπονητής και αυτο που έπρεπε να κανει ήταν να τον πετάξει έξω….έπρεπε να το είχαν κανει καιρό τωρα….

    Απαντήστε
    • 21/02/2018 at 5:46 μμ
      Permalink

      Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ζητήσουμε την άποψη του γυμναστηρίου για το θέμα, αλλά δεν θέλησαν να πουν οτιδήποτε για το περιστατικό, αντίθετα το θεώρησαν μη σημαντικό γεγονός. Όσα γράφονται στο ρεπορτάζ είναι αυτά που καταγγέλλει επώνυμα ο πατέρας. Το θέμα είναι αν γρονθοκοπήθηκε μέσα στο γυμναστήριο ο νεαρός και από ότι φαίνεται αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Ότι και να ειπώθηκε όσο εριστικός και αν ήταν ο αθλούμενος, ένας επαγγελματίας σε ένα τέτοιου επιπέδου γυμναστήριο, δεν θα έπρεπε να είχε αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.

      Απαντήστε
      • 23/02/2018 at 10:30 πμ
        Permalink

        Ειστε φοβεροί δημοσιογράφοι και σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατι ξέρετε να λειτουργείτε το copy paste άριστα!
        Δε μπορείτε να συντάξετε ούτε μια απάντηση ανάλογη κάθε σχολίου και χωρις δεύτερη σκέψη δημοσιεύετε χωρίς καν δήλωση επιφύλαξης τα λόγια ενός ανθρώπου με κίνδυνο να καταστρέψετε τη ζωή κάποιου και να κλείσετε μια επιχείρηση.
        Πολύ θα ήθελα ο κύριος Γεώργας να δημοσιεύσει φωτογραφία σημερινή του γιου του να δούμε πως εχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του! Γιατί ήδη απο χτες η μελανιά ηταν σε φάση επούλωσης και εκτός αν εχει τις ιδιότητες ανάπλασης του Γουλβερίν δεν είχε την εικόνα προσώπου με 4 κατάγματα όπου το οίδημα πλέον θα ήταν σε πλήρη έκταση!
        Σίγουρα η άσκηση βίας δεν ειναι σωστή αλλα οι άνθρωποι έχουν όρια και ο νεαρός άντρας (και όχι παιδάκι) θα έπρεπε να έχει μάθει να τα σέβεται!
        Ο οποίος επίσης είναι εξαφανισμένος και έχει αφήσει τον μπαμπάκα να μιλάει όπου βρει μπας και πουλήσει κανένα εισιτήριο στις παραστάσεις του!
        Η όλη κατάσταση είναι μια παρωδία και περιμένω να δω αν θα δέιξετε την ίδια θέρμη όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.
        Το γυμναστήριο (για να μη μου κάνετε κι εμενα Copy paste) δεν έχει κάνει δηλώσεις ακόμα γιατι σέβεται τις νομικές διαδικασίες σε αντίθεση με τον κύριο Γεώργα που όλο του ξεφεύγουν ονόματα και διευθύνσεις ενώ απαγορεύεται.

        Απαντήστε
  • 21/02/2018 at 7:56 μμ
    Permalink

    Αφού λοιπόν δεν πήρατε πληροφορίες από το γυμναστήριο, τότε να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Γιατί είμαστε κι εμείς που αθλούμαστε εκεί χρόνια και γνωρίζουμε τον προπονητή “μποξέρ”, ο οποίος ΠΟΤΕ δεν θα έβαζε κάποιον σαν τον πιτσιρικά αυτόν, να σηκώσει 100 κιλά! εδώ σε προσέχουν πως έχεις τα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι όταν σηκώνεις 10 κιλά. Θα σου λέγανε άντε σήκωσε 100 έτσι χύμα?
    Ο προπονητής είναι εργαζόμενος και άνθρωπος, όχι ζώο να του μιλάς όπως γουστάρεις επειδή πληρώνεις. Είχε μια κακή στιγμή και έκανε λάθος, ναι έπρεπε να τον πετάξει έξω αντί να τον χτυπήσει. Και προφανώς θα αναλάβουν τα δικαστήρια και για αυτό οι άνθρωποι του γυμναστηρίου δεν κάνουν δηλώσεις. Εύκολα εδώ μέσα είστε ενάντια της βίας, και αααα γιατί χτύπησε το καημένο το παιδί ο αλήτης, ενώ την ίδια στιγμή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, καταδικάζετε έναν άνθρωπο καταστρέφοντας την καριέρα του και άλλοι εύχεστε να τον σπάγατε στο ξύλο. Ντροπή και μακάρι την ώρα της αλήθειας να καταλάβετε και να ζητήσετε συγγνώμη.
    Ο πατέρας είναι πατέρας και θέλει να κάνει τα πάντα επειδή χτύπησε ο γιόκας του. Ναι, εντάξει. Εσείς όμως φιλτράρετε και περιμένετε λίγο πριν πείτε όλα αυτά.
    τον χτύπησε λέει με μανία εκδικητικά…. Αν το είχε κάνει αυτό, το παιδί θα το ψάχνατε τώρα. Μια μπουνιά έφαγε (ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑΙ) εκεί που δεν το περίμενε , από άνθρωπο που έχει δύναμη .

    Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 9:19 πμ
    Permalink

    ωραιο ρεπορταζ…. να υποθεσω υπαρχει συνεργασια του site με τον επιχειρηματια θεμάτων…

    Απαντήστε
    • 22/02/2018 at 2:32 μμ
      Permalink

      δε χρειάζεται να το υποθέσεις. Ακόμα και δίπλα από αυτή την καταγγελία σκάει διαφήμιση Half Note. (Εξαίρετο μαγαζί, δε λέω… )

      Απαντήστε
      • 23/02/2018 at 10:43 πμ
        Permalink

        Ναι και το κτίριο του γυμναστηρίου είναι πολύ καλή περίπτωση να ανοίξει ένα εκεί ο κύριος διπλα στο σπίτι του να μην τον τρώνε και οι συγκοινωνίες

        Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 10:59 πμ
    Permalink

    Ντροπή σας!!! Θα έπρεπε να προειδοποιείτε για σκληρές εικόνες πριν κάνουμε κλικ στο θέμα και αντικρίσουμε την αποτρόπαια εικόνα του σακατεμένου “παιδιού” με τα τρία κατάγματα στο πρόσωπο. Εύχομαι να πάει καλά το χειρουργείο………………Ότι και να πούμε είναι λίγο!Επιεικώς απαράδεκτο και γελοίο ρεπορτάζ! Γυμνάζομαι χρόνια εκεί και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε πιέσουν να σηκώσεις κιλά περισσότερα από αυτά που νιώθεις άνετα να σηκώσεις. Οι προπονητές είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους.

    Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 11:09 πμ
    Permalink

    Πάω στο συγκεκριμένο γυμναστήριο 4 Χρονια , γνωρίζω τον προπονητή που λέτε ότι ειναι μποξέρ και ειναι ψέμα δεν ειναι μποξέρ ειναι απλα Γυμναστης κροσφιτ.δευτερο ψέμα ότι τον βάραγε λέτε αλύπητα!!! Ήμαρτον μια μπουνιά έφαγε χωρίς βέβαια να υποστηρίζω την μπουνιά αλλα ηταν μόνο ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.τα περί χειρουργείου και κακώσεων τα βλέπω μεγάλο ψέμα και ντροπή αλλα ξέρω πάντα το φούσκωμα τον ειδήσεων πουλάει πολύ….τέλος καλό θα ηταν να μαθαίναμε και την αλλη μερια γιατι και μένα αν μου έβριζαν την μάνα η κάτι άλλο μπορεί να αντιδρούσα ετσι εστω και αν ηταν λάθος…

    Απαντήστε
    • 22/02/2018 at 2:35 μμ
      Permalink

      Μα δε βλέπεις έχει μαυρισμένο ματάκι… Είδες που λένε θα μπουνε χειρουργείο; Μπορεί να θέλουν να δουν πως είναι στα χειρουργεία, δεν ξέρεις.

      Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 1:46 μμ
    Permalink

    Φωτιά χωρίς καπνό δεν υπάρχει !!!
    3 χρόνια που εγώ τουλάχιστον βρίσκομαι εκεί δεν υπήρχε ποτέ παρόμοιο περιστατικό . Για ότι αφορά τον γυμναστή ανέκαθεν ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων και πάντα έδινε σωστή καθοδήγηση στην προπόνηση , αυτό το είδος γυμναστικής δεν είναι άρση βαρών οπότε σε μια προπόνηση 20 λεπτού δεν γίνετε να κάνεις με αυτά τα κιλά για κανένα λόγο (λόγω υψηλής έντασης ) . Εγώ προσωπικά έχω ζητήσει να κάνω με έξτρα κιλά και μου έχει απαγορευτεί για να μην τραματιστω . για ότι αφορά την γνωμάτευση καλό θα είναι να ανοίξετε την φωτογραφία και να δείτε τι γράφει ώστε να μην μεγενθυνετε το συμβάν . Εννοείτε ότι η βία δεν είναι κάτι το οποίο το επιβραβεύουμε άλλα δεν μπορεί με ένα μεμονωμένο συμβάν να κατηγορείτε ολόκληρο γυμναστήριο καθώς και οι λοιποί πελάτες .

    Απαντήστε
    • 22/02/2018 at 4:28 μμ
      Permalink

      Ετσι φιλε χωρίς να γνωρίζω το γυμναστήριο το πιστεύω και εγω… και επειδή ξαναλέω ότι μου βρωμάει ολοσ αυτός ο πόλεμος κατα του γυμναστηρίου θα πάω να γραφτώ και εγω …

      Απαντήστε
      • 23/02/2018 at 3:03 μμ
        Permalink

        Έλα να γραφτείς και δε θα χάσεις, εγώ σχεδόν 4 χρόνια είμαι εκεί, έχω κάνει πολύ καλούς φίλους και ξυπνάω κάθε πρωί με κέφι να πάω στην προπόνηση πριν το γραφείο! Όπως τα λέει ο stam είναι, είχα δει διάφορα γυμναστήρια πριν το συγκεκριμένο και μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός και η προσοχή στον αθλούμενο…

        Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 4:24 μμ
    Permalink

    Λιγο τρελο δεν ακούγεται ενας δάσκαλος να βαρέσει ετσι μαθητή του; Θα ακούσουμε και την αλλη μερια γιατι μου βρωμάει η ιστορία…

    Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 6:26 μμ
    Permalink

    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν πεις εσύ σε κάποιον, αυτός ο κάποιος δεν έχει κανένα δικαίωμα να βιαιοπραγήσει επάνω σου. Ούτε καν να σε ακουμπήσει. Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι καλά του έκανε επειδή ήταν εριστικός ή ότι ήταν, ή ότι η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση γιατί δε μπορεί να τρελάθηκε έτσι ξαφνικά ο γυμναστής, είναι επικίνδυνος αλλά και ανόητος.Αυτό

    Απαντήστε
    • 22/02/2018 at 7:28 μμ
      Permalink

      Εσυ εισαι επικίνδυνος κ ανόητος που εσυ και οι εντολοδόχοι σου λετε ψεματα και διασύρετε εναν ανθρωπο.

      Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 8:37 μμ
    Permalink

    Μαλιστα , να φανταστώ λοιπόν νικο ότι δεν θα έχει κανένα ελαφρυντικό η μάνα του που χτυπούσε τον ιδιοκτήτη (πάνω στα νεύρα της ) , που παραλίγο να χτύπησει η κοπέλα στην ρεσεψιόν από αντικείμενα που πέταγε.( πάνω στα νεύρα της) ……εεε? φαντάζομαι ότι την ίδια άποψη θα διατηρήσεις!!!! Αυτά όμως δεν ειπώθηκαν …..ο πατέρας που έλεγε τα διάφορα ” επίθετα ” για τους πελάτες του χώρου ? ( πανω στα νευρα του ) Αυτά όμως δεν ειπώθηκαν ….Φανταζομαι ότι η σωστή διαδικασία θα ήταν απλά μια μυνηση από την πλευρά τους χωρίς να βρίζουν και να χτυπάνε ….αλλα δεν έγινε …..Εαν άλλαξες γνώμη είσαι τουλάχιστον επικίνδυνος !!!

    Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 11:43 μμ
    Permalink

    Σιγουρα καταδικαζω το γεγονος 1000% οτι ο γυμναστης χτυπησε καποιον(χωρις να του δινω κανενα ελαφρυντικο) βεβαια ετσι στα καλα καθουμενα να χτυπησει καποιος σε εναν ιδιωτικο χωρο γενναει ερωτηματα(αυτο θα το κρινουν αλλοι) οπου βεβαια δεν εχουμε ακουσει την αλλη πλευρα απο το internet και την τηλεοραση…χαχαχαχα…(ποιο πανω αναρτηθηκαν τι εκανε η αγια μαμα και ο θεικος μπαμπας στους ανθρωπους του γυμναστηριου και τι ξεστομησαν για τους πελατες (ποοοολλλλλλαα επιθετα) .. αααα ξεχασα εκει υπαρχει ελαφρυντικο και βεβαια κλασικα,ειναι ραδιοαρβυλα..
    Απο εκει και περα τις απαραιτητες διαδικασιας μυνησεις,δικαστηρια,αστυνομιες,αυτοφωρα,εντοπισμος {δραστης} κτλ κτλ εχουν γινει απο την πλευρα του παιδιου,οπου οταν ερθει η στιγμη για ολα την απαντηση θα μας την δωσει το δικαιοσυνη.
    Αυτο που σιγουρα δεν καταλαβαινω ειναι,ο {κυριος} μπαμπας του παιδιου,το αναρτησε στο internet(τοπικη σελιδα),πηγε σε κουτσομπολιστικη εκμπομπη,αναρτηθηκε και σε βιντεακι(η συνεντευξη του) , οπου μας εξιστορει την ζημια που εχει παθει ο γιος του(ο προλογος) και απο εκει και περα(κυριως θεμα) οτι ειναι το ποιο ακριβο γυμναστηριο των νοτιων προαστιων και δεν ασχοληθηκε ο ιδιοκτητης,φωτογραφιες του γυμναστηριου-ονομα(ποιο πολλες απο τις μωλωπες του γιου του) …και βεβαια την περιοχη του γυμναστηριου(μεχρι και η εκμπομπη που επισκεφτηκε του ειπε οτι δεν επρεπε να πεις) πληρης αναφορα.
    Ποιο ειναι τελικα το προβλημα σε ολη αυτη την ιστορια,ο γιος σας που τσακωθηκε με τον γυμναστη και η υγεια του;(δεν σχολιαζω καν την γνωματευση και την κατασταση του που αναφερεστε..δεν μου πεφτει και λογος βεβαια) η το γυμναστηριο;μηπως ολα αυτα γινονται για καποιο λογο;δεν μας ενδιαφερει τι δουλεια κανετε και ποιος εισαστε η εχει και αυτο την σημασια του;

    Απαντήστε
  • 22/02/2018 at 11:49 μμ
    Permalink

    Από τη στιγμή που η διοίκηση δε πήρε αμέσως το μέρος του χτυπημένου παιδιού & των γονιών έχει χάσει ήδη την επιχειρηματική του επένδυση. Μετά από ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός πρέπει να μπει λουκέτο! Ότι αφορά τον προπονητή που κάνει τρεις δουλειές για να επιβιώσει.. να κάτσει σπίτι του. Να εργαστεί ένα σεβάσμιο παιδί ξεκούραστο και ήρεμο. Καμία δικαιολογία..στη βία. Απαράδεκτα τα δυο αδέρφια ιδιοκτήτες ρωσικής καταγωγής ..

    Απαντήστε
    • 23/02/2018 at 10:41 πμ
      Permalink

      Η ρωσική καταγωγή έχει κάποια σχέση με το θέμα ή είστε απο δημογραφική υπηρεσία;

      Απαντήστε
    • 23/02/2018 at 3:11 μμ
      Permalink

      Η διοίκηση προφανώς βρέθηκε σε μια κατάσταση κατά την οποία πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε είχε δεχτεί επίθεση σωματική (βλέπε βάζα να εκσφενδονίζονται στη ρεσεψιόν) καθώς και φραστική, τόσο απέναντι σε υπαλλήλους όσο και σε αθλούμενους του γυμναστηρίου. Από τη στιγμή λοιπόν που το θέμα πήρε τέτοια διάσταση, καλά κάνει πιστεύω και σιωπά και θα πάει μέσω της νομικής οδού…
      Όσον αφορά το λουκέτο στην επιχείρηση (που δίνει δουλειά σε δεκάδες υπαλλήλους και αθλεί χιλιάδες αθλητές) το θεωρώ λαϊκιστικό σχόλιο, όπως και την αναφορά στην καταγωγή των ιδιοκτητών…

      Απαντήστε
  • 23/02/2018 at 10:53 πμ
    Permalink

    Ρε σεις πάτε καλά!!!!! Πραγματικά βλέπω και τους μεν και τους δε να λένε αερολογίες. οι μεν ότι του σπάσανε το κεφάλι (ιατρικές γνωματεύσεις θα μας το πουν αυτό όχι εσείς!) και οι δε ότι δεν έγινε έτσι, και ότι ήταν εριστικός και υπάρχουν μάρτυρες και και και (αερολογίες χωρίς αποδείξεις χωρίς τίποτα!).
    Το θέμα είναι ένα, ότι έχουμε μια επιχείρηση όπου ένας υπάλληλος συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά! Τέλος! Φανταστείτε να άρχιζαν τα μπουνίδια τα παλικάρια που δουλεύουν Goody’s, Floca κτλ, γιατί απλά ένας πελάτης ήταν εριστικός! Ρε σεις! Είστε σοβαροί!
    Να δω τώρα αυτός τον “επαγγελματία” τι ελαφρυντικά θα του βρει το δικαστήριο! Και να ξέρετε, εκεί δεν παίζει έχει 3 δουλειές, είναι καλό παιδί, είναι είναι είναι! Από την ενέργεια και από το αποτέλεσμα θα δικαστεί!
    Άσε που ο επαγγελματισμός του διέσυρε και το γυμναστήριο! Το οποίο το ξέρω, έχουν πάει εκεί τα παιδιά μου και ο χώρος είναι απίστευτος! Δηλ να χαλάσει το όνομα το γυμναστηρίου λόγο του “επαγγελματία”!!!!!
    Τίποτα, δε πάτε να λέτε ότι θέλετε οι μεν και οι δε, δικαστικά και μόνο.
    Δυο πράγματα κρατάω, το πόσο “επαγγελματίας” είναι ο προπονητής και το πόσο κακό έκανε σε μια επιχείρηση που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε δουλειά!
    Δεν φοβάμαι το γυμναστήριο, είναι καλό γυμναστήριο και δεν θα αμαυρωθεί από έναν επαγγελματία!

    Απαντήστε
  • 23/02/2018 at 11:44 μμ
    Permalink

    Μέρες τώρα βλέπω να διασύρεται όχι μόνο μια επιχείρηση άλλα και ένας άνθρωπος χωρίς να έχει γίνει καμία εισαγγελική παρέμβαση και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία.
    Το site θα έπρεπε να έχει κατά νου αυτό.
    Επειδή κάθε μέρα μπαίνουν δεκάδες παιδιά φίλοι των παιδιών μου και φιλοξενούνται και σχολεία και έχει τύχει να βρεθούν εκεί και τα δικά μου παιδιά με το σχολείο τους ξέρω πολύ καλά τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου γυμναστηρίου και την κοινωνική προσφορά του μιας και είμαι δημότης.
    Ήθελα πολύ να πάρω το μέρος του γονιού αυτού όμως μέρες τώρα βλέπω να γυρνάει από εδώ και εκεί με την φωτογραφία του παιδιού του ( που να σημειώσω είναι ενήλικο ) να κάνει χρήση της ιδιότητας του για να πάρει δημοσιοποίηση το θέμα ( τραγικό οτι δίπλα το post παίζει διαφήμιση του καταστήματος ) , να έχει αλλάξει μόνος του την ιατρική γνωμάτευση νομίζω 2 φορές, να έχει αλλάξει σίγουρα τα γεγονότα άλλες 3 φορές για το τι έγινε τελικά με το προπονητή και το τι ακολούθησε με την σύζυγο του και τους επιχειρηματίες.
    Ίσως καλό θα ήταν να καταλήξει κάπου και επειδή όλοι ξέρουμε τι συμπεριφορά έχουν τα παιδιά μας έξω από το σπίτι αντί να κινηθεί κατά του “πανάκριβου” γυμναστηρίου και να δηλώνει παντού “πόσο πανάκριβες εγχειρήσεις πρέπει να γίνουν” να κινηθεί προς το συγκεκριμένο γυμναστήριο ώστε να δει πως μπορεί να βοηθήσει το παιδί του αν έχει προκαλέσει κάτι.
    Ένα πράγμα ξέρω όταν το παιδί μου θα έχει χτυπήσει τόσο σοβαρά δεν θα έβγαινα βόλτες να κάθομαι αραχτός στο καναπές μου να κάνω δηλώσεις.

    Απαντήστε
    • 24/02/2018 at 1:25 μμ
      Permalink

      Και πως θα βγαλει κανενα φραγκο μωρε , λιγη ιστορια πρεπει να το παιξουν να λαδωσει το αντερακι τους . Αφου ξερουμε το παιδι τους ηταν “μανα μου σωσε” .

      Απαντήστε
  • 27/02/2018 at 8:29 πμ
    Permalink

    Ρε παιδιά τι έγινε τελικά; αυτό το περιβόητο χειρουργείο πως πήγε; μπήκαν, το είδανε, εντάξει; πολύ μούγκα έπεσε ξαφνικά. ούτε ενα ποστ από τον μπαμπά; ούτε μια Τατιάνα , ένας Ευαγγελάτος, κάτι;

    Απαντήστε
  • 27/02/2018 at 11:01 πμ
    Permalink

    Πολύ καλή διαφήμιση για το γυμναστήριο. Εύγε!

    Απαντήστε
  • 27/02/2018 at 1:18 μμ
    Permalink

    Απλά πράγματα:

    Ήταν σε θέση ισχύος (μεγαλύτερος/εμπειροτερος/δυνατότερος κτλ) ο προπονητής; Ήταν.

    Άσκησε βία ο προπονητής; Ασκησε

    Συζητάτε ακόμα;;

    Να τιμωρηθεί οπως λέει ο νόμος και όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση βιας. Αύριο θα χτυπήσει γυναίκα ή μικρότερο παιδί. Και αν δεν ζητησει συγγνωμη δεν θα είναι άντρας.

    Απαντήστε
  • 05/05/2018 at 7:49 μμ
    Permalink

    Νευριαζω παρα πολυ με οσους παιρνουν το μερος του γυμναστη..μακαρι να φατε τετοιες μπουνιες και χειροτερες..οσο για την αντιδραση του γυμναστηριου τι να πω..Νευριαζω

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.