Κυριακή 18 Φεβρουαρίου: Η μεγάλη παρέλαση του Αλιμιώτικου Καρναβαλιού




Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου κορυφώνονται πανηγυρικά με τη Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 στις 12.00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Καλαμακίου!

Η καθιερωμένη πλέον παρέλαση αρμάτων του Δήμου Αλίμου με τη συμμετοχή πολλών καρναβαλιστών από τα σχολεία, σχολές και φορείς του Δήμου οδηγεί τον φετινό Καρναβάλιμο στην κορύφωσή του! Η Λεωφόρος Καλαμακίου θα γεμίσει παιχνιδιάρηδες μασκαράδες κι εντυπωσιακά αποκριάτικα άρματα που θα σκορπίσουν παντού γιορτινή διάθεση, κέφι και χαρά!

Την παρέλαση θα ανοίξουν με παραδοσιακούς σκοπούς οι Bronza Banda, ένα συγκρότημα χάλκινων οργάνων, που θα δώσουν ξεχωριστό τόνο και  ρυθμό στη φετινή παρέλαση, κάνοντας έτσι τη διαφορά από τη συνηθισμένη… σάμπα!

Μετά το πέρας της παρέλασης , οι Bronza Banda θα περιμένουν όλους τους καρναβαλιστές στην Αγορά Θουκυδίδου, όπου το γλέντι θα συνεχιστεί με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής!

Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η φετινή Αποκριά είναι η μεγαλειώδης παρέλαση, όπου όλοι οι μασκαράδες είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι!

Έναρξη Παρέλασης: λεωφ. Καλαμακίου & οδός Νίκης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Κυριακή 18 Φεβρουαρίου: Η μεγάλη παρέλαση του Αλιμιώτικου Καρναβαλιού

  • 15/02/2018 at 4:19 μμ
    Permalink

    ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΟΧΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.