Η λεβέντισσα δημοτική υπάλληλος που παρκάρει έξω από το γραφείο της (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την καταγγελία κάνει μέσω του facebook η Ελένη Τσιότρα και αφορά δημοτική υπάλληλο που εργάζεται στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου: 

Κα Ανδρούτσου
Κα Δήμαρχε
Πολλά πρωινά πηγαίνω στο γήπεδο (Μπάρτσα) του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗTΡΙΟΥ
ΚΑΙ σήμερα ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΉ ΦΟΡΆ λοιπόν η εικόνα που βλέπετε…
είναι αυτοκίνητο ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ….ΣΤΑΘΜΕΥΜΈΝΟ ΟΧΗΜΑ…. Φυσικά και όπως όλων τα παρκαρισμένα επάνω στο πεζοδρόμιο αυτοκίνητα…. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΊ Ο κ. ΣΠΗΛΙΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΗΣ…
Έχετε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης δρόμων όπου κάποιοι κάτοικοι θα πρέπει να παρκάρουν τα οχήματα τους σε κάποιο άλλο σημείο… σωστα; γιατί λοιπόν οι υπάλληλοι σας έχουν το δικαίωμα να κλείνουν εισόδους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ… Και με την αυθάδεια του “αξιώματος “Η κυρία του απέναντι λευκού αυτοκινήτου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΉ…. να με επίπληξη “αν θέλετε κάτι είναι η κύρια μέσα….” ανοίγοντας το αυτοκίνητο της να πάρει κάτι….
Για να ζητήσετε από τους δημότες σας να σεβαστούν τα νέα δεδομένα θα πρέπει να εκπαιδεύσετε και να ελέγχετε ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΎΝ!!!!
Ευχαριστώ καλημέρα σας

 

https://www.facebook.com/eleni.tsiotra/posts/1589088117842594?pnref=story

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η λεβέντισσα δημοτική υπάλληλος που παρκάρει έξω από το γραφείο της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 08/02/2018 at 6:13 μμ
    Permalink

    Αντί να χαϊδεύετε αυτούς τους χυδαίους παραβάτες, κάντε τους μήνυση για παράνομη στάθμευση και για κατάχρηση εξουσίας και να έρθει και ο χούλιγκαν να της χαράξει το τουτού της. 🙂

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.