Nέα Σμύρνη: Το φαντασμαγορικό σόου της Ζωζώς Σαπουντζάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μια μοναδική βραδιά έζησαν για άλλη μια χρονιά τα εκατοντάδες Μέλη & Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης που είχαν την τύχη να παρευρεθούν στον καθιερωμένο Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό της, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Η μοναδική Σμυρνιά «Βασίλισσα της Νύχτας»……Ζωζώ Σαπουντζάκη, ετοίμασε ένα φαντασμαγορικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που μάγεψε το κοινό και κέρδισε το πιο δυνατό του χειροκρότημα. Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν διανθισμένο με τραγούδια και ιστορίες από την ζωή της αξεπέραστης Ζωζώς… αλλά και σπουδαίων ανθρώπων του θεάτρου, του κινηματογράφου, ηθοποιούς & συνθέτες.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε χαρούμενη για την αγάπη και τη στήριξη των Μελών της ΕΣΤΙΑΣ και ιδιαίτερα περήφανη για την Μικρασιατική της καταγωγή. Με την μοναδική της ενέργεια και τον ενθουσιασμό της, χάρισε στο κοινό μια μουσική βραδιά που θα θυμάται για μια ζωή.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης κ. Ιωάννης Παπαδάτος, δήλωσε με την σειρά του:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε σήμερα, στο φιλόξενο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, την υπέροχη Ζωζώ Σαπουνζτάκη, μια μοναδική Σμυρνιά Καλλιτέχνη που έχει χαράξει χρυσές σελίδες στο ελληνικό και διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους «μύθους» του Θεάτρου, του Κινηματογράφου και της Μουσικής. Χαιρόμαστε που ανταποκρίθηκε με τόση θέρμη στο κάλεσμά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα Μέλη και οι Φίλοι μας αγκάλιασαν με τόση αγάπη την αποψινή βραδιά.
Να είστε βέβαιοι ότι δεσμεύομαι προσωπικά, ότι χρόνο με το χρόνο ο πήχης θα ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Ήταν ξεχωριστή τιμή για όλους εμάς η αποψινή σας παρουσία!

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο τ. Γενικός Πρόξενος Σμύρνης κ. Θεόδωρος Τσακίρης, τα Μέλη τους Δ.Σ. Συμβουλίου της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.