Nέα Σμύρνη: Στα δίχτυα σπείρας η Καίτη Γκρέυ




Μια γυναίκα που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Η Καίτη Γκρέυ, η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, είναι ακόμη ένα θύμα της σπείρας που κλέβει σπίτια.

Τα όσα περιγράφει η ίδια η Καίτη Γκρέυ στην εφημερίδα Espresso συγκλονίζουν. «Με «έγδυσαν»» λέει και δεν αποκλείει να την έχουν δηλητηριάσει ώστε να τη στείλουν στο νοσοκομείο! Όπως καταγγέλλει, της έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ήταν στο νοσοκομείο.

Η Καίτη Γκρέυ υποπτεύεται μια Γεωργιανή που λίγες μέρες πριν από την κλοπή είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό. Καταγγέλλει πως η γυναίκα αυτή και μια φίλη της, τα… «σήκωσαν» σχεδόν όλα από το σπίτι της.

Η αδιαθεσία και η υποψία για δηλητηρίαση

Εκείνοι που «σήκωσαν» το σπίτι της Καίτης Γκρέυ γνώριζαν ότι την ημέρα που θα «χτυπούσαν» εκείνη δεν θα ήταν σπίτι. Μια ξαφνική αδιαθεσία την ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο. Η Καίτη Γκρέυ δεν πιστεύει ότι η αδιαθεσία ήταν… ξαφνική.

«Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι» λέει στην Espresso η γνωστή τραγουδίστρια.

Η αδιαθεσία της συνέβη πριν από μερικές μέρες. «Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε «στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά». Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί.

(…) Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους».

Τα πρόσωπα που υποπτεύεται

Η Καίτη Γκρέυ υποπτεύεται συγκεκριμένα άτομα για την κλοπή του σπιτιού της. Το ένα πρόσωπο είναι μια οικιακή βοηθός από τη Γεωργία και το δεύτερο μια φίλη της. Η Γεωργιανή είχε προσληφθεί από την γνωστή τραγουδίστρια μόλις τέσσερις μέρες πριν από την κλοπή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αυτά τα δυο πρόσωπα είχαν κλειδιά από το σπίτι της τραγουδίστριας. Τα ονόματά τους είναι στη διάθεση της αστυνομίας, αφού η Κάιτη Γκρέυ έχει κάνει επίσημη καταγγελία.

Άφησαν μόνο ένα… πιεσόμετρο

Όπως αναφέρει η Καίτη Γκρέυ, τα μέλη της σπείρας πήραν από το σπίτι της4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές όπως μίξερ, τηγάνια, κατσαρόλες, ακόμη και πιεσόμετρα!

«Με «έγδυσαν»» λέει η Καίτη Γκρέυ. «Και τι δεν πήραν! Είχα πράγματα διπλά και μου τα πήραν όλα. Τουλάχιστον μου άφησαν το ένα (σ.σ. πιεσόμετρο). Πήραν ψησταριέςβαλίτσες γεμάτες ρούχαπαλτόσεντόνιαμαξιλάριαπετσέτες. Μου πήραν ακόμη δίσκους και κασέτες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει», λέει η μεγάλη τραγουδίστρια. Και εκτιμά πως σύντομα η αστυνομία θα βρει τους δράστες. Οι μέχρι στιγμής έρευνες, πάντως, δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

(Από το newsit.gr)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.