Παλαιό Φάληρο: “To αδέσποτο της Αριστεράς”




(Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου)

ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ
Στον καρναβαλο εναρμονιστηκαν οι δηλωσεις της δημοτικης αρχης οπου η ομαδα μας προκειμενου να υποτιμηθει ως συλλογικη δουλεια, παρουσιαζεται ως δουλεια ενος ο οποιος προσφωνηται ως ” αδεσποτο της αριστερας”. Ο ευρηματικος μας δημαρχος -παντα ετοιμολογος- και με την δυναμη του μικροφωνου δεν μπηκε στον κοπο ουτε να μαθει τοεπωνυμο του μελους μας ουτε καν τον τιτλοτης κινησης μας ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. Απο την αλλη μην μπορωντας να αποσιωπησει την τεραστια επιτυχια της συμμετοχης μας με το κεντρικο αρμα αλλα και δυο ακομα κατασκευες, το αλογο και το αμαξι με τον φυλακα, με το οποιο απολαυσε βολτα και αναγκαστηκε να μας συγχαρει και να δεσμευτει στην προταση που καναμε για την συμμετοχη με τις κατασκευες των σχολειων στον επομενο καρναβαλο.
Αλλωστε την ιδια τακτικη απολαμβανουν και οι καθημερινοι συνεργατες του .
Να σημειωσουμε παντως πως η κινηση μας η οποια σαφως δεν ειναι καπελωμενη αποκαποιο κομμα( εξου και τοαδεσποτο της αριστερας!) ουτε βεβαια περιλαμβανει μονο αριστερους ,ειναι μια κινηση οι οποια ενωνει την γειτονια στην βαση των προβληματων ( και μας εχουν βαλει πολλα) δεν ελεγχεται βεβαια ουτε απο την κυβερνωσα στον δημομας παραταξη κι αυτο δεν μπορει να το ξεπερασει ο “δεσποτης της δεξιας”.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ στα επτα χρονια υπαρξης της μοιρασε περιπου 25.τονους τροφιμα σε οικογενιες που εχουν οικονομικο προβλημα, μαγειρεψε και προσφερε δωρεαν πανω απο 16,000 γευματα, διακινησε δωρεαν πανω απο 1 τονο ρουχα και 1 τονο βιβλια προωθωντας τη συνοχη της κοινωνιας μας, μπολιασε πανω αποεκατο δεντρα απονερατζιες σε αλλα οπορωφορα βρωσιμα, μαζεψε εκατονταδες κιλα καπακια για κοινοφελη σκοπο, στηριζει οικογενιες με προβλημα με διαφορους τροπους , εκανε πανω απο 100 αντιφασιστικες προβολες, επτα χρονια διοργανωνει το ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ προσφεροντας χαμηλες τιμες στους φαληριωτες, στηριξαμε- οπου μας καλεσανε- την κοινωνικη υπηρεσια του δημου, στειλαμε 2 αυτοκινητα τροφιμα και ενα φορτηγο ηλεκτρικα ειδη και ρουχα στους πλημμυροπαθεις της Μανδρας,καναμε δυο τρεις παρεμβασεις στοδημοτικο συμβουλιο, δεκαδες εικαστικες παρεμβασεις, εκθεσεις ζωγραφικης, προαγοντας τον πολιτισμο παντα με κεφι(δεκαδες πετυχημενα γλεντια).
Ολα αυτα βεβαια δεν ειναι δυνατον να γινουν απο εναν και μονο ανθρωπο, οπως θελησε να παρουσιαστει για να αποδυναμωθει η συλλογικη δουλεια ουτε βεβαια και να αποσιωποιηθουν.
Ειναι μια συλλογικη δουλεια στην οποια αλλοι συμετειχαν λιγο, αλλοι πολυ και καταδεικνυει την δυναμη της συλλογικης παλης
Εμεις θα συνεχισουμε -εστω και αν φυλαμε θερμοπυλες- να ενωνουμε την γειτονια και να την προτρεπουμε να παλεψει εναντια σ αυτην την επιθεση που την γυρνα στον μεσαιωνα, χωρις να μειωνουμε τους γυρω μας, για να ανεβασουμε την δικια μας θεση, αλλωστε η δουλεια μας αποτελει και την ταυτοτητα μας …………εστω και αν οι βαρβαροι στο τελος θα διαβουν.

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΒΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.