Παλαιό Φάληρο: Μαθητές έβαλαν σε “τάξη” το δημοτικό συμβούλιο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σήμερα η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έγινε σχολική τάξη ή μάλλον το δημοτικό συμβούλιο μπήκε σε “τάξη”.

Άλλο ένα σχολείο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του γραφείου Παιδείας του Δήμου Π.Φαλήρου
και στο πλαίσιο του μαθήματος αγωγής του πολίτη, η Στ. τάξη του 10ου δημοτικού επισκέφτηκε το δημαρχείο.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από το διευθυντή Γ.Παπάζογλου και τους εκπαιδευτικούς Ελ.Καλοπίση και Αθ.Σκαμάγκα κάθισαν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου.

Στη συνέχεια κάνοντας αναπαράσταση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου,οι μαθητές έκαναν εισηγήσεις και ακολούθησε διάλογος με θέματα, τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων και το πρόβλημα από τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας.

Οι μαθητές συνειδητοποίησαν ότι μελλοντικά μπορούν να είναι αυτοί, που με τις αποφάσεις τους θα επιλύουν τα μικρά και μεγάλα θέματα της πόλης μας.

Η κοινωνίας μας έχει ανάγκη τη φωνή, τη γνώση και την ουσιαστική συμμετοχή όλων των πολιτών και οι δήμοι οφείλουν να τους αφουγκράζονται…

Σιδεροκέφαλοι οι νέοι …..”συνάδελφοι”

(Γιάννης Φωστηρόπουλος – Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.