Παραλιακή: Γλύτωσαν από θαύμα ο Ηλίας Βρεττός και η φίλη του! ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σοκαριστικές φωτογραφίες δημοσιεύει το showtime-cy.blogspot.gr, από το τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα, στο ύψος του ξενοδοχείου London.

Ο τραγουδιστής που ήταν συνοδηγός και η φίλη του Σοφία Φυρού που οδηγούσε το αυτοκίνητο σώθηκαν από θαύμα αφού χρειάστηκε αρκετή ώρα να τους απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες, που έφτασαν επιτόπου.

Το ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του έπεσε πάνω σε δέντρα και τουμπάρισε.

Ο τραγουδιστής και η νεαρή φίλη του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύονται με κατάγματα.

Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού από το νοσοκομείο:

«Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…»

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, πριν λίγο, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, έκαναν τις πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση του Ηλία Βρεττού.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης

Η οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός ήταν η Σοφία Φυρού, σύντροφος του τραγουδιστή, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο.

Μόλις χθες παρέλαβε το νέο της αυτοκίνητο, τον έλεγχο του οποίου έχασε σήμερα το πρωί επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε ένα δένδρο και να τραυματιστεί η ίδια και ο τραγουδιστής.

Η ίδια φέρεται να είπε σε συγγενή της που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα της στο νοσοκομείο, ότι στο τροχαίο εμπλέκεται ένα λευκό φορτηγό το οποίο τους έκλεισε το δρόμο.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νεαρή έχει υποστεί σοκ, έχει τραυματιστεί στα πλευρά, ενώ κλαίει συνεχώς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 25χρονη στους αστυνομικούς, ένα λευκό βαν της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι αστυνομικοί της Tροχαίας έχουν ήδη στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι και τη Γλυφάδα και προσπαθούν να εντοπίσουν το λευκό φορτηγό.

Πηγή:protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.