Περιφέρεια Αττικής: Η γιορτή των δομών αλληλεγγύης




Η πρώτη γιορτή των δομών αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Αττικής στον Φαληρικό Όρμο, υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στη μεγάλη αυτή γιορτή και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το Κέντρο Logistics.

 Όπως έχει καταγραφεί στη σχετική Έκθεση του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την Υποδοχή και την Ένταξη προσφύγων και μεταναστών, το Κέντρο Logistics, αποτελεί μια ευρωπαϊκή καλή πρακτική.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, βουλευτές, δήμαρχοι κ.ά.

Η «Αλληλεγγύη για όλους» και οι συνεργαζόμενες δομές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό μέρος του έργου τους παρουσία συλλογικοτήτων από όλη την Αττική, δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων των Λαϊκών Αγορών Αττικής και πλήθους κόσμου. Επίσης, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των διευρυμένων δραστηριοτήτων του Κέντρου Logistics σειρά συνεργασιών με τις δομές αλληλεγγύης με σκοπό την ανακούφιση πολιτών που έχουν ανάγκη. Κοινή πεποίθηση τόσο των δομών αλληλεγγύης όσο και της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του Κέντρου Logistics, είναι ότι παρόμοιες συνεργασίες λειτουργούν θετικά και αποτελεσματικά και θα συνεχιστούν στο μέλλον.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.