Περιπετειώδης καταδίωξη μετά από διάρρηξη στο Παλαιό Φάληρο




Περιπετειώδης καταδίωξη έγινε προχθές τα ξημερώματα  από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Δάφνη, αλλά οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν. Νωρίτερα είχαν είχαν διαρρήξει κατάστημα ψιλικών. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε το αυτοκίνητο των κακοποιών και το καταδίωξε.

Οι δράστες κινήθηκαν αρχικά προς την περιοχή της Νέας Σμύρνης, εκεί ο ένας κατέβηκε και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το κλεμμένο όχημα των δραστών προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την οδό Παπαναστασίου στη Δάφνη. Απέναντι από τον 7ο πυροσβεστικό σταθμό ο κακοποιός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο.

Οι διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και τη Δάφνη είναι καθημερινό φαινόμενο. Δε λείπουν και οι επιθέσεις στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί το είχαν κλέψει από τα Καμίνια στις 24 Ιανουαρίου. Από τα δακτυλικά αποτυπώματα σε αυτό προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους δράστες.

ΠΗΓΗ: star.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.