Στα μέσα του 2019 ανοίγουν τα Αστέρια Γλυφάδας




Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι επενδύσεις της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, μετά τις εξαγορές στις οποίες προχώρησε κατά το 2017 η εισηγμένη μέσω της θυγατρικής της Grivalia Hospitality. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας, στα μέσα του 2019 προγραμματίζεται η έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στα Αστέρια Γλυφάδας, καθώς εκτιμάται ότι τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η ανακατασκευή των υφιστάμενων υποδομών. Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο Νοέμβριο εκδόθηκε η σχετική οικοδομική άδεια, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την ολοκλήρωση και της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας Ναυσικά, η οποία έχει εκμισθώσει το συγκρότημα μέχρι το 2081, μετά και την πρόσφατη επέκταση της διάρκειας της σύμβασης. Η Grivalia αποκτά το 80% της εταιρείας αντί ποσού της τάξεως των 30 εκατ. ευρώ, δρομολογώντας σημαντικές επενδύσεις για την ανάπλαση της έκτασης των 285 στρεμμάτων.

Οπως τονίζει ο κ. Γιώργος Χρυσικός, διευθύνων σύμβουλος της Grivalia, «αυτήν την περίοδο οργανώνουμε το ξεκίνημα της κατασκευής και τις επόμενες εβδομάδες θα προχωρήσουμε σε διαγωνισμό για την επιλογή του κατάλληλου κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση, η κάλυψη θα είναι μικρότερη του 1% της έκτασης, δηλαδή λιγότερη από 28.000 τ.μ. Επί της ουσίας, η Grivalia δεν προτίθεται να αξιοποιήσει το σύνολο του διαθέσιμου συντελεστή προτιμώντας να «πατήσει» στην ήδη ανεπτυγμένη υποδομή των 20.000 τ.μ. Μεταξύ άλλων, το έργο περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων και 400 κλινών, σουίτες και επιπλωμένες βίλες, χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευαστικές εργασίες και στο ιδιωτικό νησί Pearl Island στον Παναμά, που αποτέλεσε την πρώτη επένδυση της Grivalia στον κλάδο του τουρισμού. Μάλιστα, παρότι το πρώτο από τα τρία πολυτελή θέρετρα που σχεδιάζονται σε βάθος χρόνου, το Ritz Carlton Reserve, δεν θα παραδοθεί νωρίτερα από το πρώτο τρίμηνο του 2020, ήδη καταγράφεται αυξημένη ζήτηση για αγορές πολυτελών κατοικιών όπως προκύπτει από την κινητικότητα στις προπωλήσεις.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.