Στο 7ο δημοτικό Αγίου Δημητρίου αγαπούν τα ζώα




Με το 7ο Δημοτικό Σχολείο ξεκίνησε και για φέτος το πρόγραμμα φιλοζωικών εκπαιδεύσεων του Δήμου Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση Ζω.Ε.Σ. Το 7ο δημοτικό είναι ένα αποδεδειγμένα φιλόζωο σχολείο όπως εξάλλου φαίνεται και από τις φωτογραφίες.
Την προηγούμενη Πέμπτη εκπαιδεύτηκαν οι  Α’ και η Β’ τάξεις.
Ο Δήμος μέσα από αυτό το πρόγραμμα των ΖΩΩΝ, εγκεκριμένο άλλωστε από το Υπουργείο Παιδείας, στοχεύει στην καλλιέργεια της Ζωοφιλικής κουλτούρας και ενσυναίσθησης στα παιδιά της πόλης μέσω της υπεύθυνης κηδεμονίας κατοικίδιων, φιλοδοξώντας στην παντελή εξάλειψη του θλιβερού φαινομένων των αδέσποτων ζώων από τους δρόμους των πόλεων.
Οι Ζωοφιλικές εκπαιδεύσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.