Το τελευταίο πάρτυ του Μάκη…




Mεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του Αλιμιώτη Μάκη Ξυδιά που έφυγε από τη ζωή ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 10:30 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο.

Ο Μάκης που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Άλιμο,  εργαζόταν στην επιχείρηση της οικογένειάς του, το γνωστό βιβλιοχαρτοπωλειο Happy Pencil, στην οδό Δωδεκανήσου 1, στο Άνω Καλαμάκι.

Το προφίλ του στο facebook έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα φίλων του.

Αύριο 10.30 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών σας προσκαλώ στο τελευταίο μου πάρτυ!θερμη παράκληση όχι μαύρα..ένα λευκό μπλουζάκι να φορέσετε..και μη φέρετε στεφάνια ένα τριαντάφυλλο λευκό είναι αρκετό….η οικογένεια!!!

«Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή… Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ… Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις…».
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Για τον Μάκη…
Για αρκετές μέρες τώρα, νιώθαμε σαν να είσαι διακοπές, σύντομες διακοπές που φτάνουν στο τέλος τους. Έτσι μας είχες συνηθίσει… Λέγαμε, δεν μπορεί, για τον Μάκη μιλάμε, θα βρει τον τρόπο να το ξεπεράσει κι αυτό. Και σε μια αναπνοή, μας άφησες αθεράπευτα λυπημένους.
Η απώλεια δεν μοιράζεται. Ούτε ο πόνος, τα συναισθήματα, η συνεχής στιγμή, το κενό… Το πένθος τσακίζει τις λέξεις. Στο στόμα, στο χαρτί, στο μυαλό. Όμως εσύ ήσουν διαφορετικός από την ημέρα που γεννήθηκες. Έζησες πολλές ζωές μαζί- όλες στο «κόκκινο»- και πλέον ο κόσμος δεν σε χωρούσε άλλο.
Κατάφερες κάτι μοναδικό… Ακόμη και στο θάνατό σου να ζητάς από την αγαπημένη οικογένειά σου και τους φίλους σου να δουν αυτή την απώλεια μέσα από μια διαφορετική οπτική.
Ήσουν πάντα διαφορετικός και ξεχωριστός. Ένα δίδαγμα ζωής, για την ακρίβεια, η χαρά της ζωής. Δεν φοβήθηκες ποτέ τον καρκίνο και ενώ πολλές φορές είχες «φλερτάρει» με τον θάνατο, αχ βρε Μάκη, είχες ένα μοναδικό τρόπο να τον ξεγελάς…

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε…
Τα λόγια της παρηγορίας στους οικείους σου δεν φθάνουν στον στόχο τους, μεσολαβεί ο ωκεανός του πένθους…
Οι φίλοι σου

https://www.facebook.com/makis.staikos/posts/10211525284663274?pnref=story

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Το τελευταίο πάρτυ του Μάκη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.