“Victor Ardant” – ΝΙΚΗ: Εκδήλωση για τα Άτομα με Αναπηρία




Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος VICTOR ARTANT – ΝΙΚΗ με έδρα τον Άλιμο,  θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. εκδήλωση για τα Άτομα με Αναπηρία και θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου (Βασιλίσσης Σοφίας 22).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πρόσωπα και φορείς από το χώρο της αναπηρίας και του αθλητισμού καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτειακής ηγεσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Σύνδεσμος, θα τιμήσει στην εκδήλωση, φορείς που στήριξαν το έργο του τη χρονιά που πέρασε και εκπροσώπους από τους χώρους της αναπηρίας, μέλη του για τις ιδιαίτερες επιδόσεις τους και συνεργάτες και εθελοντές για τη σημαντική προσφορά τους.

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9822852 και 6944434888

 Καλαμακίου & Ερεχθείου 31 , Άλιμος  17455
Τηλ&fax:  2109822852

e-mail: [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.