“Ας βοηθήσουμε όλοι να είναι η Γλυφάδα μας πόλη όμορφη και καθαρή” (VIDEO)




Με ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμος Γλυφάδας παρουσιάζει τις μεθόδους διαχείρισης, φροντίδας και καθαρισμού των πολύπαθων κάδων απορριμμάτων της πόλης.

“Είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες και την υπηρετούμε καθημερινά με πρόγραμμα, μέθοδο, πολύ κόπο, πολλή δουλειά” αναφέρει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου.

“Η καθαριότητα είναι πολιτισμός, είναι αξιοπρέπεια, είναι στοιχειώδης προϋπόθεση για μια βιώσιμη πόλη.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που όλους μας αφορά καθημερινά, συχνά όμως δεν μπορούν να αντιληφθούν όλοι οι συμπολίτες μας την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο μεγάλος όγκος αυτής της δουλειάς εκτελείται κατά τις βραδινές ή τις πολύ πρωινές ώρες για την αποφυγή οχλήσεων και ταλαιπωρίας των οδηγών.

Ας βοηθήσουμε όλοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, να είναι η Γλυφάδα μας πόλη όμορφη και καθαρή, πόλη να χαίρεσαι να ζεις, να περπατάς και να αναπνέεις”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.