Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Με ειδικό σήμα πιστοποίησης 28 παιδικές χαρές (VIDEO)




Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, εξασφάλισε το ειδικό σήμα πιστοποίησης από το υπουργείο Εσωτερικών, για 28 παιδικές χαρές. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, η χρηματοδότηση έγινε από διάφορους χορηγούς, ενώ μικρό μέρος καλύφθηκε από την Περιφέρεια.

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου:

“To 2014 παραλάβαμε σάπιες και εγκαταλελειμμένες το σύνολο των παιδικών μας χαρών. 3 χρόνια μετά όχι μόνο τις ανακαινίσαμε και είναι πλέον παιδικές χαρές πρότυπο αλλά ίσως είμαστε και από τους λίγους δήμους της χώρας που λάβαμε το σχετικό σήμα πιστοποίησης από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Άξιο αναφοράς είναι πως δεν επιβαρύναμε τους πολίτες μας και το δημοτικό ταμείο αφού σχεδόν το κόστος ανακατασκευής τους καλύφθηκε από 42 εταιρείες χορηγούς και ένα μικρό μέρος από την Περιφέρεια!
Έργο τεράστια οικονομικής αξίας αλλά και ασφάλειας για τα παιδιά μας.
Αναγεννούμε την πόλη μας καθημερινά με έργα ουσίας γιατί……Εμείς Μπορούμε”

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.