Φάρμακα για το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς




Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου παρέδωσε τον προηγούμενο μήνα στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», τρεις κούτες (λίστα με 64 φάρμακα), προκειμένου να διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες.

Σημειώνεται ότι τα φάρμακα αυτά είχαν συγκεντρωθεί μέσα από τις συνεχείς προσφορές αλληλέγγυων πολιτών του Αγ. Δημητρίου. Μπορείτε να φέρνετε τα φάρμακα που δεν χρειάζεστε πια (και που δεν έχουν λήξει) στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ξενοφώντος 10) ή στο Δημαρχείο.

Μην ξεχνάτε πως και στο Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίου του Δήμου μπορείτε να ανταλλάσσετε και φάρμακα που δεν χρειάζεστε, με βιβλία. Κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.