Η ΝΔ βολιδοσκοπεί τον Χατζηδάκη για Περιφερειάρχη




Η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του επόµενου έτους έχει ξεκινήσει ατύπως από τώρα, µε τους ενδιαφεροµένους να κινούνται στη λογική των συµµαχιών, αλλά και τα πολιτικά κόµµατα να «ζυµώνονται» στην κατεύθυνση της εξεύρεσης των κατάλληλων προσώπων που θα εξασφαλίσουν τις καλύτερες γι’ αυτά εκλογικές επιδόσεις ή ακόµα και την κυριαρχία τους στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα κοµµατικά επιτελεία ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στις 13 Περιφέρειες της χώρας και τη συγκρότηση των συνδυασµών, καθώς αποτελούν ιδανικό πολιτικό πεδίο κοµµατικού ανταγωνισµού ενόψει και των εθνικών εκλογών που θα ακολουθήσουν. ΑΤΤΙΚΗ. Η νυν περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα ∆ούρου, αναµένεται να είναι εκ νέου υποψήφια µε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, µε τη Ν.∆. να βολιδοσκοπεί τον δήµαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, αλλά και τον δήµαρχο Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύση Χατζηδάκη.

Πηγή: www.parapolitika.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.