Ηλιούπολη: Προβλήματα στην καθαριότητα – Χωρίς δημοτική συγκοινωνία




Προβλήματα στην καθαριότητα της πόλης προκαλεί η λήξη των συμβάσεων των παρατασιούχων στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, του δήμου Ηλιούπολης.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, δεν θα λειτουργεί η δημοτική συγκοινωνία από τις 2 έως και τις 13 Απριλίου.

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου:

Όπως γνωρίζετε σε όλους τους Δήμους της χώρας έληξαν οι συμβάσεις των παρατασιούχων εργαζομένων με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ο Δήμος Ηλιούπολης θα αποκτήσει πλέον μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα. Ήδη γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια από τις υπηρεσίες του Δήμου για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Επίσης η Δημοτική Συγκοινωνία δεν θα λειτουργήσει το διάστημα 2-13 Απριλίου.

Μέχρι τότε (δηλαδή τις επόμενες 15 ημέρες) παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε τυχόν καθυστερήσεις που θα δημιουργηθούν στην αποκομιδή κλαδιών, ογκωδών και απορριμμάτων και παρακαλούμε τον περιορισμό της απόρριψης τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.