Κολυμπήστε άφοβα λένε οι δήμαρχοι Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Γέμισαν από κόσμο σήμερα οι ακτές των νοτίων προαστίων. Τα 20άρια που χτύπησε ο υδράργυρος οδήγησαν πολλούς στις παραλίες για ηλιοθεραπεία. Οι πιο θαρραλέοι έριξαν και τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόνταν αν τα νερά είναι καθαρά ή όχι μετά τη ρύπανση που προκάλεσε το ναυάγιο του “Αγία Ζώνη” στον Σαρωνικό. Οι δήμαρχοι του Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με δηλώσεις τους τονίζουν ότι το κολύμπι στις παραλίες τους είναι ασφαλές.

«Επειδή με ρωτάνε πολλοί αν τα νερά έχουν καθαρίσει, πια με τις διαδικασίες που έγιναν από τις εταιρίες καθαρισμού έχει αποκατασταθεί η κατάσταση, εκτιμώ δηλαδή ότι είναι πια ασφαλές να μπορούμε να κολυμπάμε στα νερά μας άφοβα” δήλωσε πρόσφατα στο ΝΟΤΙΑ.GR , ο Ανδρέας Κονδύλης, ενώ ο Διονύσης Χατζηδάκης, με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες κολυμβητές του δήμου ό,τι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.Δ1(δ)/Γ.Π. οικ. 94670/20-12-2017 Απόφ. του Υπουργού Υγείας (ΑΔΑ: 70ΡΗ465ΦΥΟ-6ΝΑ) ήρθη η απαγόρευση κολύμβησης στις ακτές Έδεμ, Μπάτης, Φλοίσβος, κατόπιν τούτου ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ καθ’ όλο το μήκος των ακτών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ts3oKKn9LEw

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.