Ποδηλάτης που τον δάγκωσε σκύλος απειλεί με φόλες!




Ποδηλάτης που τον δάγκωσε σκύλος, στο Πανόραμα της Βούλας, γέμισε το βουνό με απειλητικά σημειώματα, που γράφουν ότι έχει γεμίσει τον τόπο με φόλες!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το βουνό όλο αριστερά και δεξιά του δρόμου είναι γεμάτο φόλες.

Όποιος αφήνει τα σκυλιά του ελεύθερα να περιπλανούνται θα κλάψει όπως έκλαψα και εγώ το Σάββατο 3/3 μετά από δάγκωμα σκύλου που συνοδευόταν χωρίς λουρί από ασυνείδητη ιδιοκτήτρια.

Έντονη είναι η αντίδραση των φιλόζωων.

Η Lamprini Stray πρόσθεσε 8 νέες φωτογραφίες.

Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω οποιας ιδιοκτητριας ο σκυλος τυπου λαμπραντορ το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ στην περιοχη του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΑΣ ενεπλακει με κυριο ποδηλατη που ειχε ως αποτέλεσμα να δαγκωσει ο σκυλος της το ποδι του να επικοινωνησει μαζι μου INBOX .

Θα τηρηθει απολυτη ΕΧΕΜΎΘΕΙΑ !!!!!

Ο “Μαγκας” γεμισε απειλητικα σημειωματα με φολες ολο το βουνο μας. Χωρις φυσικα να τον νοιαζει η ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ του δασους οπως χελωνες, λαγοι, αλεπουδες , σκατζοχοιροι, γερακια και αετοι.

Να τονισω πως το προστιμο κακοποιησης αγγιζει τις 30.000 ευρω !!!! Και ποινη φυλακισης εως 5 χρόνια.

Υπαρχουν μαρτυρες και το κουβαρι ξετυλιγεται προς τον ενοχο.

Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω οποιας ιδιοκτητριας ο σκυλος τυπου λαμπραντορ το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ στην περιοχη του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ…

Publié par Lamprini Stray sur lundi 12 mars 2018

Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Εδώ και μερικές μέρες, σε πολλά σημεία του Νοτίου Υμηττού, κυρίως στην περιοχή της Βούλας, έχουν αναρτηθεί απειλητικά σημειώματα όπως το εικονιζόμενο. Το μήνυμα που αναγράφεται σε αυτά είναι προφανώς απαράδεκτο, ευθέως απειλητικό και παράνομο. Ακόμη χειρότερο όμως, θα ήταν να έχει υλοποιηθεί η συγκεκριμένη φημολογούμενη ενέργεια. Η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού αναζήτησε ενδείξεις όμως δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί κατά πόσο όντως έχει λάβει χώρα μια τέτοια πράξη. Στην περιοχή, η οποία σημειώνεται ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλη γιατί τα συγκεκριμένα σημειώματα έχουν αναρτηθεί σε πολλά σημεία, δεν εντοπίστηκε κάτι, ούτε -ευτυχώς- και νεκρά ζώα.

Με την ελπίδα ότι δεν έχει λάβει χώρα αυτή η ενέργεια, η Ε.Δ.Ν.Υ. υπενθυμίζει ότι στην Ελλάδα η αυτοδικία αποτελεί παράνομη πράξη και διώκεται από το νόμο. Η απόρριψη δηλητηρίων στη φύση -και μάλιστα σε προστατευόμενη περιοχή- είναι επίσης παράνομη και μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στην άγρια πανίδα, πέρα φυσικά από τα κατοικίδια και τους ανθρώπους. Σε περίπτωση που εντοπιστεί νεκρό άγριο ζώο ή αναφερθεί θάνατος κατοικίδιου, στην συγκεκριμένη περιοχή, η Ε.Δ.Ν.Υ. θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο, για τον εντοπισμό και την τιμωρία του υπαιτίου, γεγονός που πιθανότατα δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν ο αυτόκλητος τιμωρός έχει δεχτεί επίθεση από σκύλο και χρειάστηκε να δεχτεί πρώτες βοήθειες εξαιτίας της ή την κατήγγειλε σε αρμόδια αρχή, όπως θα έπρεπε να πράξει ενεργώντας νομίμως.

Τα συγκεκριμένα σημειώματα δεν αφαιρέθηκαν ώστε να είναι ενήμεροι οι πολλοί επισκέπτες του βουνού και να παραμένουν σε εγρήγορση. Προφανώς και οι ανώνυμες απειλές παράνομων πράξεων, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων (άγριων και κατοικίδιων) ζώων και ανθρώπων, δεν πρέπει να αποτρέψουν κανένα από το να επισκέπτεται τη φύση του Νοτίου Υμηττού, σεβόμενοι εαυτούς, αλλήλους και τη φύση που μας φιλοξενεί.

https://www.facebook.com/ednygr/photos/a.259381297512870.56993.251180064999660/1568778599906460/?type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ποδηλάτης που τον δάγκωσε σκύλος απειλεί με φόλες!

  • 13/03/2018 at 10:39 πμ
    Permalink

    Να τον βρείτε για να τιμωρηθεί όπως προβλέπει ο νόμος, και για τις απειλές και για τις φόλες.

    Απαντήστε
  • 13/03/2018 at 10:13 μμ
    Permalink

    Πολύ καλά θα κάνει το θύμα. Αντε γιατί γεμίσαμε με.κομπλεξικους δήθεν φιλόζωους και χαντακωσαμε τους φιλανθρωπους. ….όλοι οι δήθεν φιλόζωοι είναι μισανθρωποι. Ποδηλάτη δώσε να φάει μια φόλα η ιδιοκτήτρια του κοπρου και έχεις τα εύσημα

    Απαντήστε
  • 27/03/2018 at 6:49 μμ
    Permalink

    Ο τυπακος που υπογραφει ως “Λαρης” και εχει γραψει αυτα που εχει γραψει παρακαλειται αν ειναι αντρας να αποκαλυψει την ταυτοτητα του! “Δηθεν” μαγκα γιατι εχεις απενεργοποιησει το προφιλ σου και δεν μπορουμε να σε βρουμε?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.